Παρασκευή 31 Αυγούστου 2012

Λονδίνο 2012-Τοξοβολία: Την 13η θέση στον αγώνα κατάταξης πήρε η Τζήκα


Την 13η θέση στον αγώνα κατάταξης του Παραολυμπιακού τουρνουά τοξοβολίας (Ind.Recurve-Standing) πήρε η Άννα Τζήκα. Η 50χρονη αθλήτρια από τη Δράμα, η οποία ήταν δεύτερη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κορέας το 2006, στον αγώνα για τα χιαστί διασταυρώματα του νοκ-άουτ γύρου, είχε 498 βαθμούς, με αποτέλεσμα να βρεθεί τρεις θέσεις κάτω από την πρώτη 10άδα.

Πλέον η Τζήκα θα αγωνιστεί την 1η Σεπτεμβρίου (ώρα 13:45 ώρα Ελλάδας) σε νοκ άουτ αγώνα απέναντι στην Κορεάτισα Χουά Σουκ Λι που σήμερα κατετάγη 4η με 555 βαθμούς. Σε περίπτωση που προκριθεί στα προημιτελικά θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σιρ Μοχαμαντί (Ιράν) και ..Μαγκαλί Κομτέ (Ελβετία).
Την καλύτερη επίδοση του σημερινού γύρου κατάταξης πήρε η Κινέζα Φαγνχία Γκάο με 581 βαθμούς, ενώ ακολούθησε η Μιλένα Ολζέφσκα από την Πολωνία με 580 βαθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive