Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Στο αεροδρόμιο Χανίων 2 ευρώ το μπουκαλάκι 500ml νερό!

Στο αεροδρόμιο Χανίων 2 ευρώ το μπουκαλάκι νερό!Στο κυλικείο του αεροδρομίου Χανίων, το μπουκαλάκι το νερό κοστίζει 2 ευρώ σύμφωνα με όσα καταγγέλλει η Ένωση Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Χανίων.
Χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι ένα μπουκαλάκι νερό κοστίζει 2 ευρώ αλλά αν κάποιος, που μιλάει ελληνικά διαμαρτυρηθεί, τότε θα του δώσουν άλλο αντί 70 λεπτών, λέγοντας πως δεν έχει προλάβει να ... κρυώσει!...

"Λόγω του ότι το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιούνται  εταιρείες χαμηλού κόστους στο αεροδρόμιο των Χανίων, που δεν προσφέρουν δωρεάν φαγητό στους επιβάτες, πολλοί είναι εκείνοι που, αφού περάσουν τον έλεγχο, κατευθύνονται στο κυλικείο της αίθουσας αναμονής για να αγοράσουν ένα αναψυκτικό ή κάτι φαγώσιμο. Παθαίνουν σοκ όμως από τις τιμές, αφού ακόμα και ένα μπουκαλάκι νερό κοστίζει 2 ευρώ. Βέβαια, εάν κάποιος μιλά ελληνικά και διαμαρτυρηθεί, θα του δώσουν ένα μικρότερο μπουκαλάκι κρυμμένο αντί 0,70 λεπτά, λέγοντάς του αν το θέλει γιατί δεν έχει προλάβει να κρυώσει ακόμα. Ο τιμοκατάλογος θα πρέπει να είναι με μεγάλα γράμματα αναρτημένος σε εμφανές σημείο" αναφέρει η ανακοίνωση της Ένωσης Τουριστικών Καταλυμάτων Νομού Χανίων.
Και συνεχίζει: "Σίγουρα η τελευταία εντύπωση που αποκομίζουν φεύγοντας από τον τόπο μας οι τουρίστες δεν είναι ευχάριστη και καλό θα ήταν να υπάρξει παρέμβαση προς τον εκμεταλλευτή του κυλικείου να μειώσει τις τιμές για να μην κατηγορείται ο τόπος για αισχροκέρδεια εν μέσω τουριστικής κρίσης. Εάν έχουμε τα αεροδρόμια με τα πιο ακριβά τέλη και φόρους στην Ευρώπη, με τον πιο ακριβό καφέ, την πιο ακριβή βενζίνα κ.λπ., ε τότε δεν πρέπει να παραπονιόμαστε που οι τουρίστες δεν προτιμούν τη χώρα μας. Επίσης επιβεβλημένο είναι οι αίθουσες αναμονής μετά τον έλεγχο να καθορίζονται συχνότερα καθώς υπάρχει σε ώρες αιχμής μεγάλη χρήση αυτών με χυμένους καφέδες, κουτιά και απορρίμματα στο πάτωμα. Επίσης καλό είναι όσον αφορά τα νερά να προτιμάμε τα δικά μας και όχι τα ξένα".
Πηγή: haniotika-nea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive