Σάββατο 28 Ιουλίου 2012

Προσβλητικό δημοσίευμα για τη Βίκυ Αρβανίτη και την Ελλάδα. Κακόγουστο σχόλιο στην εφημερίδα «Sun


«Έλα αγάπη μου… Σπρώξε λίγο ακόμα, βλέπω το κεφάλι του». Με το «πνευματώδες» αυτό σχόλιο η βρετανική εφημερίδα «Sun» δημοσιεύει την  φωτογραφία της Βασιλικής Αρβανίτη, από αγώνα, παρομοιάζοντάς τη με γυναίκα που ετοιμάζεται να γεννήσει. 
«Άλλη μια σπρωξιά και θα το βγάλεις. Ένα χειροκρότημα για τη Βασιλική Αρβανίτη από την Ελλάδα που είτε βρίσκεται στην κλασσική προς τον σερβίς στάση είτε θα γίνει η πρώτη ολυμπιακή αθλήτρια που θα γεννήσει», γράφει η εφημερίδα και συνεχίζει: «Είναι ένα πολύ ταλαντούχο κορίτσι. Εκτός από την πίσω όψη της, τα έσοδα από την καριέρα της που φτάνουν τις 300.000 λίρες (384.000 ευρώ περίπου) της δίνουν τη δυνατότητα να αγοράσει την Ελλάδα και ένα μεγάλο κομμάτι της Κύπρου». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive