Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Τζοβάνι Σφυράκης, Ολη η αλήθεια για τη σχέση μου με τη Lady Gaga


Εκπληκτος, θυμωμένος και έτοιμος να διεκδικήσει δικαίωση για τον διασυρμό του ονόματός του είναι ο Τζοβάνι Σφυράκης, ο άνθρωπος στον οποίο πρώτα η βρετανική εφημερίδα «Daily Star» και στη συνέχεια πολλά μέσα ενημέρωσης «χρέωσαν» δεσμό με τη Lady Gaga, χωρίς καν να μπουν στη διαδικασία να ρωτήσουν την άποψή του.
Ο Κρητικός ιδιοκτήτης του γνωστού εστιατορίου στην Πλάκα της Κρήτης μιλά στην «Εspresso», καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν φωτογραφίες του με την εκκεντρική τραγουδίστρια για να δημιουργήσουν θέμα εκ του μη όντος. 
«Είδα μία φορά τη Lady Gaga, όταν πριν από δύο χρόνια ήρθε στο εστιατόριό μου για φαγητό» λέει ο Γιάννης Σφυράκης, στον οποίο έχει «κολλήσει» το «Τζοβάνι» από την εποχή που ήταν παιδί. 
Η τραγουδίστρια ευχαριστήθηκε με το φαγητό που της σέρβιραν και μίλησε με καλά λόγια για την κουζίνα του εστιατορίου. ...«Οπως κάνω με όλους τους διάσημους πελάτες που κατά καιρούς έρχονται στο εστιατόριό μου, έτσι έκανα και με τη Lady Gaga, βγάζοντας κάποιες φωτογραφίες» λέει ο Κρητικός εστιάτορας, προσθέτοντας ότι ουδέποτε υπήρξε κάτι πιο προσωπικό με την τραγουδίστρια.
«Δεν έχω τηλέφωνό της, ούτε έχουμε μιλήσει από τότε. Δεν επιδιώκω διασημότητα για το μαγαζί μου με τέτοια μέσα. Διαφήμιση για μένα δεν είναι οι διάσημοι που έρχονται εδώ. Διαφήμιση είναι η δουλειά μου και το προϊόν που προσφέρω στους πελάτες μου, διάσημους και μη» προσθέτει ο Γιάννης Σφυράκης. 
Μάλιστα, δεν κρύβει τον θυμό του για την αναπαραγωγή του δημοσιεύματος της «Daily Star» από ελληνικά μέσα ενημέρωσης, χωρίς να ζητηθεί η δική του άποψη. 
Ετσι, έχει ήδη έρθει σε επαφή με τους δικηγόρους του ώστε να αντιμετωπίσει τόσο εκείνους που έγραψαν ανακρίβειες όσο και ενδεχόμενη αντίδραση της Lady Gaga, η οποία ίσως και να αντιδ
δράσει στις εν λόγω πληροφορίες. 
Παράλληλα, ανέβασε στον λογαριασμό του στο Facebook δήλωση για το θέμα, στην οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οσα ακούγονται αυτές τις μέρες περί δήθεν σχέσης μου με την κυρία Lady Gaga είναι απολύτως ψευδή και αποκυήματα φαντασίας. Η Lady Gaga επισκέφτηκε το μαγαζί μου πριν δύο χρόνια και βγάλαμε αναμνηστική φωτογραφία. Ολα είναι ψευδή. Επιφυλάσσομαι όλων των νόμιμων δικαιωμάτων μου». 

Τι ανέφερε το δημοσίευμα
Εκτός από σπίτι το οποίο θα χτίσει στην Κρήτη διαθέτοντας δέκα εκατομμύρια λίρες, η Lady Gaga βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο ενός Ελληνα Αδωνη. Ετσι ξεκινά το δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας, προσθέτοντας ότι η εκκεντρική τραγουδίστρια λέγεται πως είναι τρελά ερωτευμένη με τον Τζοβάνι από την Πλάκα.
 
«Η Gaga είναι τρελαμένη με τον Τζοβάνι», φέρεται να αποκαλύπτει στην εφημερίδα πληροφοριοδότης της, χωρίς φυσικά να δίνονται στοιχεία για την ταυτότητά του. Σύμφωνα με την ίδια «πηγή», η εκκεντρική σταρ δεν μπορεί ούτε λεπτό μακριά του. 

Πάντα κατά το δημοσίευμα, οι δυο τους ήρθαν πιο κοντά όταν εκείνη άρχισε να πηγαίνει στο εστιατόριό του σε τακτική βάση. Τότε, αναφέρει η «Daily Star», όλοι ξεκίνησαν να λένε πως ο Τζιοβάνι και η Gaga είναι ζευγάρι, κάτι το οποίο εκείνος δεν διέψευσε ποτέ. 

Φέρεται, δε, να αποκάλυψε πως μιλούν συχνά. Της μαθαίνει μάλιστα ελληνικά, αλλά και τα έθιμα της χώρας μας, κάτι το οποίο -σύμφωνα με το δημοσίευμα- θα της χρειαστεί, αφού χτίζει έπαυλη στην Κρήτη. Καταλήγοντας μάλιστα, η συντάκτρια του δημοσιεύματος γράφει πως «μυρίζεται» γάμο οσονούπω. 


ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΟΥΝΔΟΥΛΑΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive