Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

H NE.O.Σ κάνει ...κατάληψη στο ΛΑ.Ο.Σ . Τι σκέφτεται ο Γιώργος Καρατζαφέρης


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος
Την πρόθεση του να στελεχώσει μεγάλο μέρος του μηχανισμού του ΛΑ.Ο.Σ με στελέχη της νεολαίας σκέφτεται εδώ και καιρό ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Στο σχεδιασμό αυτό περιλαμβάνεται μια γερή αναβάθμιση του προέδρου της νεολαίας Γιάννη Παναγιωτακόπουλου και αξιοποίηση και άλλων στελεχών, ρίχνοντας κατά πολύ το μέσο όρο ηλικίας του κόμματος. Τις επόμενες κινήσεις που πρόκειται να γίνουν, αλλά και τις διαδικασίες που θα ακολουθηθούν περιέγραψε στους φίλους του ο πρόεδρος της νεολαίας, με ανάρτηση του στο fb.
Αναλυτικά έγραψε:...

"Επειδή πολλοί φίλοι και συναγωνιστές ρωτούν με ενδιαφέρον το τί γίνεται με τις αλλαγές στην Νεολαία.
Κατόπιν των συζητήσεων και των διευκρινήσεων πού υπήρξαν με τον Πρόεδρο μας Γ. Καρατζαφέρη, προς το παρόν δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στην ηγεσία της ΝΕ.Ο.Σ.
Ο Πρόεδρος με τίμησε με την πρότασή του να αναλάβω και τις ευθύνες του Αναπληρωτή Γραμματέα Οργανωτικού του κόμματος. Ζήτησα το περιθώριο που διατίθεται στο χρονοδιάγραμμα της αναδιοργάνωσης του κινήματος, προκειμένου να σκεφτώ αν θέλω και μπορώ να αναλάβω αυτή την σημαντική ευθύνη που μου εμπιστεύεται.
Η Νεολαία θα προχωρήσει στις διαδικασίες διαδοχής του επικεφαλής της, στον χρόνο που αυτή θα είναι έτοιμη να το πράξει και σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του κόμματος που σέβεται την αυτοτέλεια και τις λειτουργικές της ανάγκες. Λειτουργικές ανάγκες οι οποίες σύντομα θα συζητηθούν λεπτομερώς μαζί του, αφού όπως ανακοίνωσε στα εγκαίνια των γραφείων του Κόμματος, πρόθεσή του είναι η ΝΕΟΣ να λάβει πλέον την μερίδα του λέοντος στα μέσα και στα θεσμικά όργανα. Πολλοί δοκιμασμένοι συναγωνιστές της Νεολαίας θα στελεχώσουν τα όργανα και τις θέσεις ευθύνης στην Κεντρική Διοίκηση απο τις 21 Αυγούστου.
 Υ.Γ. Ευχαριστώ του φίλους και τους συναγωνιστές μου για το ενδιαφέρον και την αφοσίωση τους. Οι ΝΕΟΣίτες στάθηκαν δυναμικοί ως νέοι, πειθαρχημένοι και θεσμικοί ως Εθνικιστές και στρατιώτες, αποδεικνύοντας πως η ΝΕ.Ο.Σ είναι το πιο ενωμένο, συγκροτημένο και συμπαγές κομμάτι του κόμματος. Είμαι υπερήφανος που ηγούμαι μιας τέτοιας Νεολαίας."

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive