Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΤΟ ΠΑΜΕ - ΚΚΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΜΠΟΔΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ


Θερμό "Συντηρούν" το κλίμα το ΠΑΜΕ - ΚΚΕ  αυτήν την ώρα στην είσοδο της Ελληνικής Χαλυβουργίας, πρώτη ημέρα μετά την απόφαση των εργαζομένων να επιστρέψουν στην εργασία τους μετά από πολύμηνες απεργιακές κινητοποιήσεις.
Σύμφωνα με τη ΝΕΤ, από τις 6:30 το πρωί υπάρχουν στο χώρο αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες ζητούν να μπει ένας - ένας στην Χαλυβουργία,... προκειμένου να επιβεβαιωθεί ότι είναι όντως εργαζόμενοι, ενώ τους ζητείται να υπογράψουν και σε ένα χαρτί.
Από τους εκπροσώπους του ΠΑΜΕ - ΚΚΕ έχει ζητηθεί όσοι προσέλθουν στην εργασία τους  να μην υπογράψουν για την είσοδό τους καθώς και να απομακρυνθούν οι αστυνομικές δυνάμεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive