Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

Η ΚΡΥΜΜΕΝΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΣΥΝΕΝΟΧΗΣ. Του Κ.. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ


Όταν μια κοινωνία συμπιέζεται, όταν κυριολεκτικά δολοφονείται, όταν καλείται να υποστεί καθημερινά έναν πρωτοφανή στον πλανήτη εξευτελισμό και μια ταπείνωση που όμοιά της δύσκολα μπορεί κανείς να ανασύρει από την ιστορία.Και παρ όλα αυτά, αυτή η κοινωνία συνεχίζει να ανεβαίνει «ατάραχη» το δικό της Γολγοθά, με τα πιο αδύναμα μέλη της να πέφτουν καθημερινά από τα μπαλκόνια, τότε οι απαντήσεις που θα αναζητήσουν οι επόμενες γενιές, για το δράμα των πατεράδων τους, αποτελούν ήδη βαρύ φορτίο στους ώμους του καθένα από μας, και ως τέτοιο οφείλουμε να το σηκώσουμε....


Και οφείλουμε να το κάνουμε, όχι για να «στρογγυλέψουμε» τον πρωτοφανή κοινωνικό μας συμβιβασμό, αλλά για να μάθουν αυτά τα παιδιά τι πρέπει ν αποφύγουν, αν θέλουν να μοιάσουν στους παππούδες τους που έγραψαν ιστορία, και όχι σ αυτή τη γενιά (τη δικιά μας γενιά) που ανέχτηκε μια χούφτα δωσίλογους να γκριζάρουν την ιστορία, τη ζωή και την πατρίδα μας.

Η εύκολη λύση.
Είναι αυτή με την οποία ασχολούνται οι πολλοί. Και οι περισσότεροι από αυτούς επιμένουν να την κάνουν ακόμη ευκολότερη.Για όλους αυτούς η εύκολη λύση, είναι... 


Να καταδεικνύουν την ταυτότητα των δολοφόνων. Μόνο που και αυτό το κάνουν πλημμελώς, γι αυτό και οι δήμιοι συνεχίζουν ανενόχλητοι και ατάραχοι το δολοφονικό τους έργο.
Οι δολοφόνοι έχουν ονοματεπώνυμο. Αλλά οι αφελείς επιμένουν να τους περιγράφουν μόνο με το βαφτιστικό τους.Εμφανίζονται ως δήθεν αμείλικτοι και ασυμβίβαστοι στο «αποκαλυπτικό» τους έργο. Στην ουσία αυτό που επιχειρούν είναι να συγκαλύψουν την ταυτότητα που έχει το πραγματικό εκτροφείο των δημίων.
«Δίνουν» το Γιώργο, τον Αντώνη, το Βαγγέλη το Φώτη και τα υπόλοιπα θλιβερά αναλώσιμα σ αυτό το θέατρο της ντροπής,ενώ ταυτόχρονα συγκαλύπτουν την πολιτική ταυτότητα, την πραγματική ταυτότητα, τη μοναδική ταυτότητα του συστήματος που χρησιμοποιεί αναλώσιμα και ανδρείκελα για να κάνει «σωστά» τη δουλειά του.

Το αποτέλεσμα???
Όταν το επώνυμο του δολοφόνου που είναι μοναδικό και ταυτοποιείται απόλυτα με το δράστη και το εγκληματικό έργο του, παραμένει κρυφό, τότε δεν τρομάζουν ούτε οι Γιώργηδες, ούτε οι Αντώνηδες, ούτε οι υπόλοιποι κομπάρσοι σ αυτό το σκηνικό του θανάτου, γιατί κανείς δεν απειλεί πραγματικά τη σκύλα που τους εξέθρεψε και τους αναπαράγει. Παραμένει αλώβητη. Και δε χρησιμοποιείται μονάχα ως ασφαλές καταφύγιό τους στα δύσκολα. Χρησιμοποιείται παράλληλα ως...

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ>>> 
http://ellinikoforoum.blogspot.gr/2012/07/blog-post_7649.html 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive