Προσέξτε τί είπε ο τέως πρόεδρος των ΗΠΑ Μπιλ Κλίντον στο τέλος της αντιφώνησης του για τα «διαρθρωτικά μέτρα ( μέτρα υστέρησης, τη λιτότητα κτλ) που με «καμάρι», του ανέπτυξε ο πρωθυπουργός κ. Σαμαράς.
Είπε ο κ. Κλίντον που δεν μεταφράστηκε μόνον σε ένα διαφυγόν σημείο στο πρώτο κατωτέρω βίντεο (ενώ στη ΝΕΤ, δεύτερο κατωτέρω, λογοκρίθηκε και διαστρεβλώθηκε και απαράδεκτα):
«Πιστεύω επίσης στο ύφος σας και στη θέση σας, πως χρειάζεστε μακροπόθεσμες μεταρρυθμίσεις ....
- ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ, ΕΙΤΕ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΚΑΤΙ 100 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΛΙΤΟΤΗΤΑ, ΘΑ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.
- Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΕΠΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΑΕΙ ΤΟ ΠΡΩΙ.
- ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ.
ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΑΥΤΟ».
Ακούστε το κατωτέρω πρώτο πλήρες βίντεο και το λογοκριμένο και διαστρεβλωμένο δεύτερο.
Ευριπίδης Μπίλλης
Τ. Επίκουρος Καθηγητής ΕΜΠ
ergoliptesxalkidikis.blogspot.gr ΚΛΙΝΤΟΝ - ΣΑΜΑΡΑΣ
Συνάντηση Σαμαρά – Κλίντον

Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.