Μάθαμε ότι μετά την ανακοίνωση της κόρης του Ακη Τσοχατζόπουλου, Κας Αρετής οτι θα δώσει στο Δημόσιο όλα χρήματα αποκτήθηκαν απο εγκληματικές ενεργειες του πατέρα της, τώρα ο κύριος .. λαδιάρης Ακης, βλέποντας τον κλοιό να σφίγγει στον λαιμό του αποφάσισε να τον ... λασκάρει λίγο, σκεφτόμενος να δηλώσει ενοχή και επιστροφή όσων περιουσιακών στοιχείων προκύψει ότι αποκτήθηκαν απο μίζες. Αν γίνει κάτι τέτοιο αποβλέπει στην εύνοια του νόμου και αντί των ισοβίων που ... δικαιούται πέσει στα 5-10 χρόνια. Τρίτη 24 Ιουλίου 2012
ΕΚΤΑΚΤΟ ! ΕΛΙΓΜΟΣ ΑΚΗ ΜΕ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΚΛΕΜΕΝΩΝ
Μάθαμε ότι μετά την ανακοίνωση της κόρης του Ακη Τσοχατζόπουλου, Κας Αρετής οτι θα δώσει στο Δημόσιο όλα χρήματα αποκτήθηκαν απο εγκληματικές ενεργειες του πατέρα της, τώρα ο κύριος .. λαδιάρης Ακης, βλέποντας τον κλοιό να σφίγγει στον λαιμό του αποφάσισε να τον ... λασκάρει λίγο, σκεφτόμενος να δηλώσει ενοχή και επιστροφή όσων περιουσιακών στοιχείων προκύψει ότι αποκτήθηκαν απο μίζες. Αν γίνει κάτι τέτοιο αποβλέπει στην εύνοια του νόμου και αντί των ισοβίων που ... δικαιούται πέσει στα 5-10 χρόνια.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.