Τρίτη 24 Ιουλίου 2012

ΛΟΝΔΙΝΟ: Έκανε το ταξί... ξενοδοχείο


Η οικονομική κρίση γεννάει ιδέες και ένας οδηγός ταξί στο Λονδίνο φαίνεται ότι έχει μεγάλη φαντασία. Ο Ντέιβιντ Γουίκς έβαλε το μυαλό του να δουλέψει πολύ για να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα μπορούσε να βγάλει λίγα χρήματα παραπάνω κατά τη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων και πέτυχε διάνα.
Ο Αγγλος οδηγός μετέτρεψε το περίφημο black cab που οδηγεί σε δωμάτιο ξενοδοχείου, που μπορεί να μην έχει όλα τα... κομφόρ, αλλά καταφέρνει να προσφέρει διαφορετικά πράγματα.
 Ο Γουίκς, όπως και πολλοί άλλοι οδηγοί ταξί στην αγγλική πρωτεύουσα, προβληματίστηκαν για αρκετό καιρό επειδή είχαν ήδη ενημερωθεί για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εν ..όψει των Αγώνων, οι οποίες θα έκαναν δύσκολη τη ζωή τους..
Για παράδειγμα, τα ταξί δεν έχουν το δικαίωμα να κινούνται στις «ολυμπιακές λωρίδες» που έχουν γεμίσει τους δρόμους της πόλης, κάτι που σημαίνει ότι θα κινούνται ακόμα πιο αργά και ο κόσμος δεν θα τα προτιμά. Ετσι, προτίμησε να επενδύσει λίγα χρήματα και να προσφέρει στους τουρίστες ό,τι λείπει κατά τη διαμονή τους στο Λονδίνο.

Ενα δωμάτιο σε καλή τιμή! Τοποθέτησε, λοιπόν, ένα στρώμα ύπνου από αφρό, λευκά είδη με την αγγλική σημαία, ένα iPad, ένα ηλιακό ραδιόφωνο, ένα μίνι ψυγείο και ένα... αρκουδάκι και το διέθεσε για περίπου 60 ευρώ τη βραδιά!

Ο ιδιοκτήτης αποκάλεσε την προσπάθεια «κάλεσε ένα ξενοδοχείο», αλλά παραδέχθηκε ότι μέχρι μία εβδομάδα από την έναρξη των Αγώνων δεν είχε κρατήσεις.

«Προσφέρω αυθεντική λονδρέζικη φιλοξενία» είπε ο Γουίκς: «Ξέρω την πόλη σαν την παλάμη μου και όποιος νοικιάσει θα νιώσει σαν να βρίσκεται σε κανονικό ξενοδοχείο. Δεν βρίσκεις κάθε μέρα κάποιον που μπορεί να περηφανεύεται ότι πέρασε τη νύχτα σε ένα ταξί. Είναι μία εντελώς διαφορετική εμπειρία».

Η επιστροφή των Spice Girls για την τελετ
τή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων μπήκε στο... ψυγείο εξαιτίας των απαιτήσεων της Mel B. Η γνωστή τραγουδίστρια αποτελεί τροχοπέδη για την επανένωση της μπάντας από την οποία έλαμψε περισσότερο απ’ όλες η Βικτόρια Μπέκαμ, διότι πολύ απλά οι απαιτήσεις θεωρούνται εξωφρενικές από τους διοργανωτές.

Η Mel B ζήτησε μεταξύ άλλων να έχουν το δικαίωμα όλοι οι φίλοι και οι συγγενείς της να πετάξουν δωρεάν και να έχουν ελεύθερη είσοδο στα παρασκήνια, με αποτέλεσμα να χαλάσει η συμφωνία.


Γ. ΚΥΡΙΑΖΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive