Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΟΙ ΣΩΦΡΟΝΙΣΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΤΑ ... ΤΡΟΪΚΑΝΩΝ. ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ.. ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΟΥΜΕ, ΛΕΝΕ!


Με ανακοίνωση απαντά η ομοσπονδία Σωφρονιστικών Υπαλλήλων Ελλάδας, στην αναδημοσίευση της φωτογραφίας της πισίνας στο Ψυχιατρείο Κρατουμένων Κορυδαλλού. Το δελτίο Τύπου μεταξύ άλλων αναφέρει ότι «οι εκπρόσωποι της τρόικα που προσφάτως επισκέφτηκαν ξανά την χώρα μας, δηλαδή ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζοζέ Μανουέλ Μπαρόζο και ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν βλέποντας τα δημοσιεύματα για resort και SPA, δεν μπόρεσαν να βρουν δωμάτιο σε αυθεντικό resort ξενοδοχειακό συγκρότημα και έτσι απευθύνθηκαν στον πρωτοβάθμιο σύλλογό μας του ΨΚΚ...
και ζήτησαν να τους φιλοξενήσουμε για ένα τριήμερο» και καταλήγει ότι οι μόνοι υπεύθυνοι για τα «προβλήματα της χώρας δεν ευθύνεται κανείς άλλος, ούτε βέβαια οι ευεργέτες και οσιομάρτυρες της τρόικα και του ΔΝΤ και αναλαμβάνουν την απόλυτη ευθύνη για την κατάντια της χώρας!» 
Διαβάστε το πρωτότυπο δελτίο Τύπου:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive