Τετάρτη 25 Ιουλίου 2012

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ 55 ΧΡΟΝΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ


Εδώ και λίγη ώρα μια ακόμη αυτοκτονία συγκλονίζει την Κρήτη, αλλά και την Ελλάδα γενικότερα.  Ένας 55χρονος συνταξιούχος αστυνομικός έβαλε τέλος στην ζωή του λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα στο Ηράκλειο πέφτοντας στο κενό από την ταράτσα του διώροφου σπιτιού, όπου διέμενε. Ο αυτόχειρας άφησε ιδιόχειρο σημείωμα στο οποίο εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 55χρονος αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα και το μεγάλο του άγχος ήταν να εξασφαλίσει το μέλλον της οικογένειας του.

1 σχόλιο:

  1. Γιατί βρε παιδιά αυτοκτονήτε?? Ας ενώσουμε τις γροθιές μας όχι για αυτοκτονίες αλλά για να απαλλαγούμε από το δντ και τους κατσαπλιάδες τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive