Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

ΠΑΡΟΣ. Σοβαρά τραυματισμένη 15χρονη. Θύμα εγκληματικής ενέργειας και βιασμού;


Θύμα άγριας επίθεσης έπεσε 15χρονη, χθες το βράδυ, στην Πάρο και μεταφέρθηκε με ελικόπτερο σήμερα στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται στο Αττικό νοσοκομείο.
Οπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, το κορίτσι είχε πάει με τη μητέρα του για διακοπές στην Πάρο, όπου φιλοξενούνταν σε φιλικό τους σπίτι. Χθες, γύρω στις 8.30 το βράδυ, έκαναν μπάνιο και κάποια στιγμή η μητέρα της την έχασε. Η γυναίκα άρχισε να την αναζητά και βρήκε τη 15χρονη πίσω από βράχια, αναίσθητη και σε κακή κατάσταση.... Το κορίτσι έφερε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.
Η 15χρονη μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας Πάρου και στη συνέχεια διακομίστηκε με ελικόπτερο στο Αττικό νοσοκομείο. Εκεί θα εξετασθεί σήμερα και από ιατροδικαστή για να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και ίχνη βιασμού. Παράλληλα, διενεργείται έρευνα από την αστυνομία στο νησί, για το περισταστικό.

1 σχόλιο:

  1. distixos to pedi eine agria viazmeno apo poly anomalo anthropo opos ematha apo filo giatro apo to nosokomio eine mia periptosi pou exi sokari kai tous giatrous opos mou eipe giati tis exoun spasei to kranio me skopo na tin thanatosoun to pedi eine se poly krisimi katastasi kai dikola tha sunelthi distixos
    to pedi proerxete apo filiki mou oikogenia kai to gnorizo prosopika

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive