Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

Πολίτες δεύτερης κατηγορίας οι Χρυσαυγίτες;


xrysaygites _article_532_355Καμία αντίδραση δεν υπάρχει μέχρι στιγμής από τη Δικαιοσύνη για την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων μελών της Χρυσής Αυγής τα οποία φέρονται να ξυλοκόπησαν αλλοδαπό στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια επεισοδίων χτες. Πολλά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν τα ονόματα των προσαχθέντων για τα επεισόδια κάτι που σύμφωνα με το νόμο δεν επιτρέπεται. Έτσι αναφέρθηκαν το όνομα της κόρης του γ.γ. της Χρυσής Αυγής καθώς και δύο βουλευτών του κόμματος. Μέχρι στιγμής υπάρχει ανακοίνωση από την Χρυσή Αυγή ενώ ο κ. Μιχαλολιάκος δήλωσε ότι τη Δευτέρα..
θα επιχειρήσει να συναντήσει τον πρωθυπουργό Παναγιώτη Πικραμμένο προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για τα γεγονότα. Πάντως το ερώτημα παραμένει. Για ποιους λόγους δεν ισχύει και για τους συγκεκριμένους πολίτες η μη δημοσιοποίηση προσωπικών δεδομένων που ισχύει για κάθε συλλαμβανόμενο; Ποιοι και γιατί θεωρούν τα μέλη της Χρυσής Αυγής πολίτες δεύτερης κατηγορίας, οι οποίοι δεν καλύπτονται από τους νόμους; Και γιατί, ακόμη, δεν έχει παρέμβει ο αρμόδιος εισαγγελέας; http://diktionews.gr/koinonia/2069-2012-06-02-06-56-48

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive