Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Από τη συγκέντρωση του Τσίπρα, στο νοσοκομείο με προβλήματα στα μάτια!

diktionews syriza_benaki_056Σοβαρό πρόβλημα στα μάτια δημιούργησε το... όραμα της Ευρώπης για όσους είχαν τη φαεινή ιδέα να παρακολουθήσουν τη σχετική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μουσείο Μπενάκη. Δεν είναι υπερβολή ούτε σχήμα λόγου αλλά η πραγματικότητα αφού στην ανοικτή εκδήλωση – συζήτηση που διοργανώθηκε από το ΣΥΡΙΖΑ για το όραμα και την προοπτική της Ευρώπης με τη συμμετοχή του Σλοβένου διανοητή Σλαβόι Ζίζεκ και του πανεπιστημιακού Κώστα Δουζίνα, τα φώτα που χρησιμοποιήθηκαν δημιούργησαν προβλήματα στον αμφιβληστροειδή υμένα των ματιών όχι μόνο των τεχνικών αλλά και του κοινού. Συγκεκριμένα..
τα φώτα που ενοικιάστηκαν προκειμένου να φωτιστεί κατάλληλα ο χώρος του μουσείου που φιλοξενούσε την εκδήλωση δεν πληρούσαν τους απαραίτητους κανόνες ασφαλείας με αποτέλεσμα η έντασή τους να δημιουργήσει προβλήματα στα μάτια των παρευρισκόμενων. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του diktionews.gr περισσότερα από 150 άτομα χρειάστηκε να επισκεφτούν νοσοκομείο ενώ σε πολλές περιπτώσεις η αγωγή με κολλύρια ακόμα και αντιβιώσεις κρίθηκε απαραίτητη. Μάλιστα, ήδη έχουν κατατεθεί οι πρώτες μηνύσεις κατ' αγνώστων προκειμένου να βρεθεί ποιος ευθύνεται για την απαράδεκτη αυτή αμέλεια. http://www.diktionews.gr/topnews/2105-2012-06-05-11-28-45

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive