Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ καταγγέλλει ότι στήνει το πολιτικό κατεστημένο ΣΕ ΒΑΡΟΣ της, η "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ"


 
http://3.bp.blogspot.com/-uANXVRmgmXk/T7pFFm5SsBI/AAAAAAAAJsM/IvnGsXtD6yc/s1600/images.watchit.gr.jpgΤην Δευτέρα, ο Γ.Γ. της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ" Ν. Μιχαλολιάκος θα επιχειρήσει να δει τον Υπηρεσιακό Πρωθυπουργό κ. Πικραμμένο για να διαμαρτυρηθεί σχετικά με τα γεγονότα.
Προβοκάτσιες στήνει το πολιτικό κατεστημένο της χώρας με προκλητικές κι αδικαιολόγητες προσαγωγές στελεχών της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ".
Η "Οικονομικοπολιτική δικτατορία", που κυβερνάει τον τόπο μας και μετέτρεψε την Ελλάδα σε τριτοκοσμική χώρα, θορυβημένη από τον καταγγελτικό λόγο και την αποδοχή από την κοινωνία των θέσεων της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ", ξεκινάει έναν νέο πόλεμο λάσπης.
Εκμεταλλευόμενη ακόμα και συμβάντα του απλού... αστυνομικού δελτίου σπιλώνει στελέχη και υποψήφιους βουλευτές του κόμματος με αδικαιολόγητες προσαγωγές.
Γνωρίζουμε ότι μέχρι τις εκλογές ακόμα και ένα απλό κρυολόγημα αλλοδαπού θα αποδίδεται σε μέλη και στελέχη της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ".
Τις μεθόδους αυτές του πολιτικού κατεστημένου τις προωθεί, με τον καλύτερο τρόπο ο έτερος πυλώνας του συστήματος, που είναι τα ΜΜΕ, τα εξαρτώμενα από τις οικονομικές δοσοληψίες που έχουν τα αφεντικά τους με την "Κλεπτοκρατία".
Σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από την ανακοίνωση της "ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ"εξι προσαγωγές έγιναν χθες στο κέντρο της Αθήνας μετά από τραυματισμό μπαγκλαντεσιανού μετανάστη. Ανάμεσα στους προσαχθέντες ήταν και υποψήφιοι Βουλευτές του κόμματος.
Πρόκειται για την κόρη του γ.γ. Γραμματέα του κόμματος Ουρανία Μιχαλολιάκου, καθώς και για τους: Ηλία Παναγιώταρο και Γιάννης Βουλδή.
Αργά το βράδυ αφέθηκαν ελεύθεροι. Μάλιστα ο γραμματέας της Χρυσής Αυγής σχετικά με το επεισόδιο δήλωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι την Δευτέρα θα επιχειρήσει να δει τον Υπηρεσιακό Πρωθυπουργό κ. Πικραμμένο για να διαμαρτυρηθεί σχετικά με τα γεγονότα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive