Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΜΟΝΟ ΣΤΟΝ "ΣΤΟΧΟ"... ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΓΙΑ ΚΝΑΤ, ΚΚΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΛΛΗ ΑΠΟ ΠΡΩΗΝ ΚΝΙΤΗ ΚΑΙ ΝΥΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ...!


Η παραπάνω φωτογραφία , είναι τραβηγμένη, στις 16-11-1999. Στη κατάθεση στεφάνου του μέλους του πολιτικού γραφείου Σπύρου Χαλβαντζή στο τριήμερο εορτασμό του Πολυτεχνείου. Η φωτογραφία αυτή δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Ριζοσπάστης στις 17 Νοεμβρίου του 1999. Στην φωτογραφία αυτή διακρίνεται αυτός με το άσπρο κράνος , ο αρθογράφος του παρόντος άρθρου. Τα βλέπετε τα ΚΝΑΤ , κ. Κανέλη ,σε πλήρη παράταξη,, που είπατε στο κ. Κασιδιάρη, ότι δεν υπάρχουν; Να θυμίσω για την ιστορία,, ο,τι δυο μέρες μετέπειτα , το ΚΚΕ μαζί με τα ΚΝΑΤ , στην επίσκεψη Κλίντον στην Αθήνα, δημιούργησαν πρωτόγνωρα επεισόδια,... στη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Επικεφαλής των ΚΝΑΤ, τότε ήταν: Δημήτρης Παπαδημητρίου, κάτοικος ΄Ανω Πετραλώνων και καταγωγή από τη Μητρόπολη Καρδίτσας., Μήτσος Παπαγιαννόπουλος, κι αυτός δάσκαλος στο επάγγελμα από τη Καρδίτσα, Γιώργος Μπίθας, υπάλληλος στη Τυποεκδοτική, εταιρία του ΚΚΕ, Παναγιώτης Αντωνόπουλος λογιστής στην αποθήκη της Τυποεκδοτικής, Δημήτρης Αδαμόπουλος από το ν. Ηλείας, καθοδηγητής των οργανώσεων της ΚΝΕ στο κέντρο της Αθήνας και υπάλληλος τότε της ΣΕΥΔΑΠ., Κώστας Παναγιωτόπουλος υπάλληλος ΣΕΥΔΑΠ, τότε, και καθοδηγητής των οργανώσεων της Αθήνας της ΚΝΕ.
Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου η Κουμπούρας ήταν μέλος του Κεντρικού Συμβούλιου της ΚΝΕ. Ο σύνδεσμος των παραπάνω ατόμων με τις οργανώσεις βάσεις της ΚΝΕ στο κέντρο των Αθηνών, ήταν ο Γρηγόρης Σκουρτόπουλος, μέλος του συμβουλίου πόλης της ΚΝΕ και γραμματέας μια περίοδο της Ο.Β. της ΚΝΕ Πετραλώνων- Θησείου. Επίσης ο Σκουρτόπουλος Γρηγόρης ήταν βοηθός τυπογράφου στην Τυποεκδοτική Α.Ε. εταιρία του ΚΚΕ.
Κ. Κανέλη και κ.Παπαρήγα να χαίρεστε τους τραμπούκους σας. Ο αρθογράφος του παρόντος άρθρου ήταν ήδη μέλος της ΚΝΕ και γραμματέας της οργάνωσης βάσης Πετραλώνων-Θησείου, όταν η κ.Κανέλη παρακάλαγε να γίνει μέλος όχι του κόμματος,, αλλά της ΚΝΕ, από τη κεντρική εξέδρα της προεκλογικής συγκέντρωσης του ΚΚΕ στο πεδίο του Αρεως. Σύντροφοι περαστικά σας. Οι μάσκες σας έπεσαν. Γιατί ο "στόχος" έχει αυτιά και μάτια παντού. Με συντροφικούς χαιρετισμούς...
Για τον "Στόχο" ο Η.Λ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive