Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

ΛΑ.Ο.Σ ή Χάος. Του *ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΔΑΡΑ


 «Μια ελάχιστη αιτία που διαφεύγει της προσοχής,
μπορεί να προκαλέσει ένα σημαντικό αποτέλεσμα.»
Ανρύ Πουανκαρέ – Γάλλος μαθηματικός

Η φαινομενικά υπερβολική και για μερικούς ίσως εγωιστική δήλωση του τίτλου, δικαιώνεται πέρα από κάθε αμφιβολία:
·         Από την αποδεδειγμένη αδυναμία συνεννοήσεως των κομμάτων της προηγουμένης Βουλής που εκτός από την πολιτική τους ανεπάρκεια, μας έπεισαν πως προτάσσουν το προσωπικό και κομματικό τους συμφέρον από την ανάγκη εξεύρεσης βιώσιμης λύσης για τη χώρα
·         Από την εκ διαμέτρου αντίθετη στάση του ΛΑ.Ο.Σ, που εμπράκτως θυσίασε χωρίς δισταγμό το κομματικό στο εθνικό μας συμφέρον με την απόλυτα υπεύθυνη και εθνικά συνεπή στάση του...

·         Από την πλούσια κοινοβουλευτική ιστορία του ΛΑ.Ο.Σ και από την πολύ θετική παρουσία του Γιώργου Καρατζαφέρη τόσο στο εθνικό όσο και στο ευρωκοινοβούλιο.
·         Από το πρόγραμμά μας που αντιγράφηκε από όλα τα κόμματα έχει όμως κάτι που κανείς δεν μπορεί να αντιγράψει: την λειτουργική συγκρότηση του πρωτογενούς ενιαίου σχεδιασμού και την αστείρευτη δημιουργική και υπεύθυνη έμπνευση του Γ. Καρατζαφέρη και της Γραμματείας Πολιτικού Σχεδιασμού του ΛΑ.Ο.Σ.
·         Από την καταλυτική παρουσία του Γιώργου Καρατζαφέρη που υλοποιεί την σύγκλιση των αντιθέτων και την εξεύρεση λύσεων στην υπηρεσία του λαού και του έθνους  και όχι κομματικούς εγωισμούς και αρχηγικές φιλοδοξίες.
·         Από τη σειρά του σωτήριου και άμεσα υλοποιήσιμου πλέγματος ρεαλιστικών προγραμματικών προτάσεων που είμαστε απόλυτα έτοιμοι να θέσουμε σε εφαρμογή την επομένη των εκλογών, με όση δύναμη μας δώσει ο ελληνικός λαός.
Αυτά και πολλά άλλα ακόμη μας κάνουν να πιστεύουμε πως η ισχυρή παρουσία του ΛΑΟΣ στην επόμενη βουλή θα είναι η Λυδία Λίθος που θα την μετατρέψει από εγκαιροφλεγή βόμβα φαμφαρόνων εγωιστών, σε ένα παραγωγικό και γόνιμο οργανισμό.

"Κώστας Καρδαράς
Ιατρός
Υποψήφιος Βουλευτής ΛΑΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive