Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Φούλη-Γκόλφω Κούρταλη Υποψήφια ΛΑ.Ο.Σ. Α' Αθηνών Ο «εξοστρακισμός» των πατριωτών


Τα χρόνια που πέρασαν ήταν διδακτικά ως προς την κρίση του Ελληνικού λαού. Όσο κουτσοπερνούσε καλά, όσο καιρό μπορούσε να αγοράζει με δανικά βέβαια από την τράπεζα, ένα καλό αυτοκίνητο, ένα ακριβό κινητό,  ίσως και ένα εξοχικό, να πηγαίνει διακοπές πολυτελείας, δεν υπήρχαν σκάνδαλα, δεν αγανακτούσε για τους τριακόσιους της Βουλής που ο ίδιος πλήρωνε,. Και ξαφνικά όλα αυτά που θεωρούσε αυτονόητα στη ζωή του τελείωσαν, οι τράπεζες έκλεισαν τη στρόφιγγα. Τότε ξάφνου ήρθε η ώρα και τα σκάνδαλα να θυμηθεί, να ξεθάψει και άλλα παλαιότερα, να φωνάξει για τους μισθούς των πολιτικών. Μέχρι τότε είχε παρωπίδες, δεν άκουγε καμία πατριωτική φωνή, κάθε φωνή που φώναζε με πάθος για την Πατρίδα,...
που προσπαθούσε να εμφυσήσει στον κόσμο την αγάπη για το Έθνος, που μιλούσε  για τα σκάνδαλα, για τις μίζες, για τις συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Και έκλεινε ο λαός μάτια και αυτιά και σχεδόν εξοστράκιζε κάθε τι πατριωτικό που το παρέφραζε ως φασιστικό.
Ήρθε η στιγμή λοιπόν ο λαός να ξυπνήσει, έστω και απότομα, να ανοίξει μάτια και αυτιά. Η μόνη και γνήσια πατριωτική φωνή ο Γ. Καρατζαφέρης θα συνεχίζει να υπάρχει σε πείσμα όλων όσων πιστεύουν το αντίθετο, θα διαψεύσει τις Κασσάνδρες, δε θα εξοστρακιστεί αυτή τη φορά και θα παλέψει για να συνεχιστεί η γνήσια πατριωτική φωνή του να ξεσηκώνει το πατριωτικό συναίσθημα..   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive