Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Οι σταρ πάνε για ντολμαδάκια στου "Tony's" στο Μαλιμπού


Με το επιχειρηματικό δαιμόνιό του κατάφερε να θεωρείται ο πιο διάσημος ταβερνιάρης του Μαλιμπού. Στους πελάτες του συγκαταλέγονται οι μεγαλύτεροι σταρ του Χόλιγουντ, που επισκέπτονται την ταβέρνα «Tony’s» για να δοκιμάσουν τις λαχταριστές ελληνικές λιχουδιές του.
Για τον Κερκυραίο Αντώνη Κουρσάρη η Μπάρμπρα Στρέιζαντ, ο Ρίτσαρντ Γκιρ, η Σάλμα Χάγεκ, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ο Τομ Χανκς, αλλά και το ζεύγος Μπραντ Πιτ - Αντζελίνα Τζολί, εκτός από λαμπερά ονόματα της παγκόσμιας καλλιτεχνικής σκηνής, θεωρούνται και οι καλύτεροι γευσιγνώστες του... «Είναι χαρά μας να βλέπουμε όλα αυτά τα μεγάλα ονόματα στο μαγαζί μας. Τους αρέσει πολύ η ελληνική κουζίνα, γι’ αυτό και μας έρχονται αρκετά συχνά» αναφέρει στην «Espresso της Κυριακής» ο κ. Κουρσάρης, ο οποίος κάνει τα πάντα για να εξασφαλίσει στους πελάτες του γνήσια ελληνική φιλοξενία και διασκέδαση. «Στόχος μας είναι όλοι οι πελάτες μας εκτός από ελληνική κουζίνα να απολαμβάνουν τον χώρο μας, για τον οποίο έχω προσπαθήσει πολύ ώστε να έχει άρωμα Ελλάδας».


ΟΙ ΔΙΑΣΗΜΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ
Κάθε φορά που λαμπερά ονόματα γευματίζουν στην «Taverna Tony’s», έξω από το μαγαζί δημιουργείται συνωστισμός από παπαράτσι, οι οποίοι προσπαθούν να απαθανατίσουν τους καλλιτέχνες την ώρα που τρώνε μια δροσιστική greek salad ή έναν παραδοσιακό moussaka. «Πολιτική του μαγαζιού είναι να μην επιτρέπονται οι φωτογράφοι για όση ώρα βρίσκεται εδώ ένα λαμπερό πρόσωπο. Στους περισσότερους δεν αρέσουν οι φωτογραφίες την ώρα του φαγητού και αυτό το σεβόμαστε. Θυμάμαι μια φορά, είχαμε εδώ την Αντζελίνα Τζολί και τον Μπραντ Πιτ. Οι φωτογράφοι προσπαθούσαν με κάθε τρόπο να τους φωτογραφίσουν την ώρα του φαγητού. Ανέβαιναν πάνω στα αυτοκίνητα, τα πεζούλια, όπου μπορούσαν. Τελικώς δεν τα κατάφεραν, γιατί ρίξαμε... λάδι 
στα τζάμια ώστε να φαίνονται τα πάντα θολά» αναφέρει ο κ. Κουρσάρης.


ΤΟ ΛΟΝΔΡΕΖΙΚΟ «CORFU»
Η ταβέρνα του Τόνι στο Μαλιμπού φέτος συμπληρώνει δεκαοκτώ χρόνια λειτουργίας. Ο Ελληνας ιδιοκτήτης της έφυγε από την Κέρκυρα όταν ήταν δεκαπέντε ετών, με την προοπτική να γίνει καπετάνιος σπουδάζοντας σε σχολή του Λονδίνου. «Ξεκίνησα τις σπουδές και παράλληλα δούλευα για να τα βγάλω πέρα. Δούλευα σερβιτόρος με αποτέλεσμα έπειτα από τρία χρόνια να αποκτήσω το δικό μου εστιατόριο στο Λονδίνο. Λίγα χρόνια αργότερα εγώ και ένας συνέταιρος που βρήκα ανοίξαμε στο Χάιντ Παρκ την ταβέρνα “Corfu”. Είχαμε τόσο πολλή δουλειά, που το μαγαζί έγινε γρήγορα γνωστό. Ομως το ’79 πήρα την απόφαση να εγκαταλείψω το Λονδίνο για την Αμερική».

Στην επιχειρηματική πορεία του ο κ. Αντώνης Κουρσάρης κατάφερε να αποκτήσει πολλά μαγαζιά με ελληνική κουζίνα στο Παρίσι, το Χιούστον και το Λος Αντζελες: «Αυτό ήταν το μεράκι μου, να ανοίγω μαγαζιά. Μου άρεσε να μαθαίνω στον κόσμο τι σημαίνει ελληνική κουζίνα και διασκέδαση. Στην πορεία ήρθε και το μαγαζί στο Μαλιμπού, είναι το μοναδικό που έχω τώρα, αλλά και αυτό που με κράτησε στην Αμερική. Μόλις το βρήκα, εντυπωσιάστηκα γιατί μου θύμιζε τα μαγαζιά της χώρας μου. Είναι και το Μαλιμπού τόσο ωραίο, που είπα αμέσως ότι εδώ θα φτιάξω μια νέα επιχείρηση.
Ηθελα η διακόσμηση να θυμίζει Ελλάδα και πιστεύω ότι τα καταφέραμε. Σερβίρουμε μόνο ελληνικά φαγητά. Φτιάχνουμε ντολμάδες, μουσακά, παστίτσιο, τζατζίκι, σουβλάκια, οτιδήποτε μπορεί να γευτεί κάποιος σε μια παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Ολοι οι πελάτες μας αγαπούν την Ελλάδα και εκφράζονται για τη χώρα μας με τα καλύτερα λόγια» καταλήγει ο κ. Κουρσάρης και μας αφήνει για να ετοιμάσει το μαγαζί του, αφού για ακόμη μία φορά τον περιμένει πολλή δουλειά.

Το πάρτι της Στρέιζαντ και το τσιφτετέλι της Σπίαρς!
Ρεπορτάζ και φωτογραφίες με τους σταρ κατά την έξοδό τους από την ταβέρνα του Αντώνη Κουρσάρη έχουν κατά καιρούς φιλοξενήσει διάσημα life style περιοδικά του εξωτερικού. Εντύπωση προκαλούν οι φωτογραφίες της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, που είχε επισκεφτεί την ταβέρνα με τα δύο παιδιά της. Μάλιστα, κατά την έξοδο από το μαγαζί το ένα από αυτά το κρατούσε ο ίδιος ο κ. Αντώνης.

Επίσης στην «Taverna Tony’s» με το μωρό της εμφανίστηκε και η πανέμορφη Σάλμα Χάγεκ, σε μια από τις πρώτες εξόδους μετά την εγκυμοσύνη της. Αλλά και η πάντα άψογη στιλιστικά Σαρλίζ Θερόν δοκίμασε τις ελληνικές σπεσιαλιτέ του Αντώνη Κουρσάρη.

Πρόσφατα δημοσιεύτηκαν φωτογραφίες από το πάρτι γενεθλίων της Μπάρμπρα Σρέιζαντ που έγινε στην ταβέρνα του Αντώνη Κουρσάρη. «Φροντίσαμε οι καλεσμένοι της να περάσουν αξέχαστα. Κάποιους από αυτούς τους είχαμε δει ξανά στο μαγαζί μας. Εδώ ήταν η Τζέιν Φόντα, ο Στίβεν Σπίλμπεργκ, ο Γουόρεν Μπίτι, ο Τζον Τραβόλτα με τη σύζυγό του Κέλι Πρέστον, ο Πιρς Μπρόσναν και άλλοι πολλοί. Εδώ είχαμε κάνει και το πάρτι του σκηνοθέτη Τζέιμς Κάμερον, ο οποίος με πήρε μία μέρα πριν σαρώσει τα Οσκαρ με την ταινία του “Τιτανικός”, προκειμένου να ετοιμάσω μια βραδιά για εκείνον και τους λαμπερούς προσκεκλημένους του. Αξέχαστο βράδυ ήταν εκείνο για όλους μας. Εσπασαν τα μισά πιάτα του μαγαζιού, ενώ όλοι χόρεψαν σε ελληνικούς ρυθμούς».

Στο μαγαζί δεν ξεχνούν επίσης και την Μπρίτνεϊ Σπίαρς. Κάποιο βράδυ η «πριγκίπισσα της ποπ» διασκέδασε εκεί με την ψυχή της. «Ολοι οι διάσημοι είναι απλοί στη συμπεριφορά τους. Δεν έχουν πρόβλημα να μιλήσουν με τον κόσμο που υπάρχει γύρω τους. Είναι και το άνετο κλίμα που τους χαλαρώνει. Μια φορά, η Μπρίτνεϊ Σπίαρς μόλις είδε μια σερβιτόρα να χορεύει τσιφτετέλι, την έπιασε από τα χέρια και ξεκίνησε να λικνίζεται και εκείνη για αρκετή ώρα. Ολος ο κόσμος είχε ενθουσιαστεί τόσο που μόλις τελείωσε, χειροκρότησαν».


ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive