Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

K.BΕΛΟΠΟΥΛΟΣ: ΟΤΙ ΠΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ! ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΘΕΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ


«Δεν θέλω να σχολιάζω τις πρωτοβουλίες του προέδρου, πρέπει να συνεχιστούν οι διαπραγματεύσεις, βλέπω θετικά μία τέτοια προσέγγιση, είναι η ώρα της ενώσεων των δυνάμεων απέναντι σε αυτούς που οδηγούν την Ελλάδα εκτός ευρώ και ΕΕ» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος στο κεντρικό Δελτίο του Real fm.Ο π. βουλευτής του ΛΑΟΣ τόνισε ότι «ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ υποστήριξε ότι μπορούμε να βρούμε μία φόρμουλα ενάντια στον Σταλινισμό. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είναι αδήριτη ανάγκη να κάνουμε ένα βήμα πίσω για να πάει η Ελλάδα μπροστά».Ο π. βουλευτής του ΛΑΟΣ, αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι «ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του και τόνισε ότι πρέπει να φτιάξουμε ανάχωμα στην λαίλαπα που έρχεται».
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ: 


3 σχόλια:

  1. Κυριάκο, πας λάθος!

    Άλλαξε πορεία!

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΑΚΟ ΟΤΑΝ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ, ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ(Η ΝΤΟΡΑ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΚΚΔΙΚΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ, ΟΤΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΑΠΟΛΑΚΤΙΣΤΕΙ).
    ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΣΤΗ ΝΔ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΚΑΙ Μ-Ο-Ν-Ο ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΙΟ ΤΟΥ 3%, ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΞΩ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΨΗΦΟΥΣ. ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΟΥΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριάκο Βελόπουλε, μείνε μακριά από τη ΝΔ!

    Είσαι πατριώτης, όχι καπιταλιστής!

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive