Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Μαύρη επέτειος της Γενοκτονίας των Ποντίων.


Μαύρη επέτειος της Γενοκτονίας των Ποντίων. : Στην πλατεία Συντάγματος κορυφώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για την «μαύρη» επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων.Πλήθος κόσμου σε μια φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα συγκεντρώθηκαν μπροστά από το Στην πλατεία Συντάγματος κορυφώθηκαν σήμερα οι εκδηλώσεις για την «μαύρη» επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων.
Πλήθος κόσμου σε μια φορτισμένη συναισθηματικά ατμόσφαιρα συγκεντρώθηκαν μπροστά από το μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, όπου..

η αλλαγή φρουράς στις 19.00 έγινε από εύζωνες ντυμένους με την τιμητική φορεσιά του Πόντιου αντάρτη.
Παράλληλα, με τριαντάφυλλα σχηματίστηκε ο αριθμός 353.000 από τριαντάφυλλα για τους ισάριθμους δολοφονημένους Πόντιους το 1919 από τους Τούρκους, ενώ κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των θυμάτων.
Μετά την κατάθεση στεφάνων από κρατικούς εκπροσώπους αλλά και την αντιπροσωπεία εκπροσώπων Ποντιακών Ομοσπονδιών, ακολούθησε πορεία προς την τουρκική πρεσβεία όπου θυροκολλήθηκε ψήφισμα για την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive