Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ. Της Μύριαμ Νικολαίδου – Ντενίση, Δημοσιογράφου, Υποψ. Βουλευτού Ά Θεσσαλονίκης με το ΛΑ.Ο.Σ


Όταν όλα έχουν φτάσει στο τέλμα, όταν φτάνεις στα όριά σου και αντιλαμβάνεσαι ότι σε περιμένουν μόνο τα άγνωστο και η ανασφάλεια, τότε το βασικό μας ένστικτο, μας οδηγεί αναπόφευκτα στο να επιλέξουμε την μόνη οδό: την ολική επαναφορά.
Στην πολιτική, η ολική επαναφορά αφορά κυρίως την ανάγκη ν αναδειχθούν και να εφαρμοσθούν όσα δεν υλοποιήθηκαν. Όσα παραμερίστηκαν και βιαστικά δεν αξιοποιήθηκαν, διότι δεν ήμασταν ικανοί ή ακόμη και έτοιμοι.
Στην δική μας πατρίδα, ο κλήρος για την ολική επαναφορά έτυχε να πέσει σε κόμματα που βρίσκονται σήμερα στο επίκεντρο των εξελίξεων.
Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός παραμένει εδώ και χρόνια στο επίκεντρο, ακριβώς επειδή σαν ζωντανός οργανισμός δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσεται, ν’ αλλάζει και να μεταμορφώνεται, δηλαδή να κάνει όσα οφείλει να κάνει ένα Κόμμα – Κίνημα, που θέλει να αφουγκράζεται τις ανάγκες της κοινωνίας....
Επίσης, δεν σταμάτησε ποτέ ν’ αναζητά την πολιτική δύναμη και να έχει την ικανότητα να παλεύει για όσα οραματίστηκε και οραματίζεται.
Κυρίως όμως δεν σταμάτησε στιγμή να πιστεύει στον αγώνα του νέου Ελληνισμού. Έναν αγώνα διαφορετικό από οποιονδήποτε άλλο, δύσκολο, άνισο ορισμένες φορές, αλλά ικανό να σε καταστήσει ικανό ν’ αντιλαμβάνεσαι την αλήθεια και την ουσία των γεγονότων.
Η ουσία των γεγονότων ήταν ανέκαθεν και ο προσωπικός μου στόχος, όπως εξάλλου και η ολική επαναφορά. Όχι όμως εκείνη που έχει να κάνει με επαναφορά σε παρελθοντικές καταστάσεις ή με την προοπτική του ότι θα ξαναγυρίσουμε σε όσα έχουμε δοκιμάσει.
Προσωπικός μου στόχος είναι η ολική επαναφορά σε ό,τι είχαμε επιλέξει και ουδέποτε τολμήσαμε ν’ ακολουθήσαμε, σε ό,τι πιστέψαμε ότι αξίζουμε, αλλά ποτέ δεν είχαμε την δύναμη να το διεκδικήσουμε.
 Τώρα, είναι αναπόφευκτο ότι ήρθε η ώρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive