
Άστραψε και βρόντηξε για δεύτερη φορά ο δημοσιογράφος του Star, Γιώργος Βότσκαρης, ο οποίος έκανε ως γνήσιος Έλληνας ότι δεν έχει κάνει κανείς Έλληνας πολιτικός. Να πει κατάμουτρα στους σκοπιανούς ότι το όνομα της χώρας τους δεν είναι "Μακεδονία". Δείτε το βίντεο από τη στιγμή που της την έπεσε και την στρίμωξε για τα καλά, διαβάστε εδώ.
Όμως ο δημοσιογράφος δεν έμεινε εκεί. Στην πρώτη ευκαιρία πλησίασε και την ίδια την τραγουδίστρια των Σκοπίων και της την είπε κανονικά! Στην ψύχρα και.... Ελληνικά!!!! Δείτε το βίντεο:>>
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.