Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΝΕΑ ΤΑΞΗ, ΚουκουλοΦΛΩΡΟΙ και Τροϊκανοί, Εναντίον ΛΑ.Ο.Σ.


Τραμπουκισμοί στο Ηράκλειο της Κρήτης! Τα έκαναν γυαλιά καρφιά σε περίπτερο του ΛΑΟΣ!
 
 Με μένος που θυμίζει άλλες εποχές, ομάδα νεαρών των αναρχικού χώρου επιτέθηκε στο εκλογικό περίπτερο του ΛΑΟΣ στο Ηράκλειο, στην πλατεία Ελευθερίας και τα έκανε γυαλιά καρφιά!
            Οι βανδαλισμοί σημειώθηκαν στις 13:15. Ομάδα 20 κουκουλοφόρων –αμέσως μετά από την πορεία της Πρωτομαγιάς- κατευθύνθηκε στο χώρο όπου μοιράζουν προεκλογικό υλικό οι πολιτικοί φίλοι του ΛΑΟΣ. Οι νεαροί έκαψαν την ελληνική σημαία (!), κατέβασαν τις σημαίες του κόμματος, αμαύρωσαν φωτογραφίες του προέδρου, Γιώργου Καρατζαφέρη και έβαψαν με σπρέι το τροχόσπιτο που είχε μεταφερθεί στο σημείο! Με ξύλα και κοντάρια έσπαγαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους και φώναζαν υβριστικά συνθήματα...
            Από τις ύβρεις των αναρχικών δεν ξέφυγε ούτε ο Κρητικός βουλευτής του ΛΑΟΣ και υποψήφιος στη Β΄ Αθηνών, Μανούσος Ντουκάκης. Αν και δεν ήταν παρών, οι κουκουλοφόροι εκτόξευσαν απειλές εναντίον του.
           Στο σημείο έσπευσαν οι υποψήφιοι του ΛΑΟΣ στο Ηράκλειο, οι οποίοι ειδοποίησαν τις αρχές. 

1 σχόλιο:

  1. Ως συνηθως η αστυνομια κινήθηκε τάχιστα εφαρμοζοντας το σχεδιο χελωνα,απετρεψε την τελευταια στιγμη να μπουν οι τονοι στις λεξεις.Παρα τις εκκλήσεις υποψηφιου βουλευτου βαθμοφοροι δηλωναν αναρμοδιοι.Αν ηταν ομως κυβερνητικοί ή της τοπικης αυτοδιοικησης θα ετρεχαν με τα χιλια.
    Ας ειναι καλα η αξιοκρατια των 30 τελευταιων ετων.Τις καιριες θεσεις κατεχουν αναξιοι, υποτακτικοι του πολιτικου συστηματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive