Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ο εξευτελισμός των πολιτικών σε όλο του το μεγαλείο ! ! ! Οι γελοίοι βουλευτές των γελοίων κομμάτων τους.


Ο Άδωνις Γεωργιάδης από τη Νέα Δημοκρατία, η Κατερίνα Μπατζελή από το ΠΑΣΟΚ, ο Παύλος Κοντογιαννίδης από τους Ανεξάρτητους Έλληνες και η Ιωάννα Κοντούλη από τους Οικολόγους Πράσινους έκαναν Αυτοψία μαζί με τον Αντώνη Σρόιτερ.
Αυτοί είναι κυρίες και κύριοι οι πολιτικοί που διεκδικούν την ψήφο σου.
Ξευτιλίζονται τελείως μόνο και μόνο για να εκλεγούν .
Είναι αυτοί σοβαροί πολιτικοί ;
Εχετε δει κανένα βουλευτή του ΚΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ και άλλων κομμάτων να κάνει τέτοιο γελοίο σόου ενώ οι Έλληνες υποφέρουν πραγματικά ;
Έπρεπε κ.κ. Γελοίοι βουλευτές να σας παει ο  Σρόιτερ στο Σούπερ μάρκετ για να καταλάβετε τι συμβαίνει στην χώρα σας; ...Αν αυτό έπρεπε να γίνει τότε πως στο διάολο θέλετε να γίνετε βουλευτές γελοίοι όταν δεν ξέρετε τι συμβαίνει στη Ελλάδα και περιμένατε τον Σροιτερ να σας το δείξει ; ; Είστε πραγματικά ξεφτίλες και έτσι θα σας αντιμετώπισή ο Ελληνικός λαός
Αρε μα@άκες Νεοέλληνες για πόσο μαλάκες σας περνάνε ακόμα ....κανονίστε την πορεία σας κανονίστε να βάλετε αυτούς τους γελοίους πάλι στη βουλή ....Τότε θα είστε άξιοι αυτών !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive