Παρασκευή 18 Μαΐου 2012

ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΤΙΜΙΟ ΑΓΩΝΑ (ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗ)

Πρίν την αυριανή κρίσιμη σύσκεψη της ανεπίσημης κοινοβουλευτικής ομάδας οφείλω να τοποθετηθώ επάνω στο θέμα των πιθανολογούμενων εξελίξεων στο κόμμα και για το οτι ακούγεται σχετικώς με συνεργασίες και μετακινήσεις στελεχών και πρώην βουλευτών. Προσωπικώς βρίσκομαι στο κόμμα διότι η δέσμη ιδεών του με καλύπτει στο μεγαλύτερο μέρος των πολιτικών μου πιστεύω και αν και σέβομαι τους πάντες δεν ακολουθώ πιστά κανέναν διότι πιστεύω πως ουδείς αναντικατάστατος στα ζητήματα του έθνους και της πατρίδας. Σχετικώς με το ενδεχόμενο συνεργασίας με την ΝΔ το κόμμα που συνυπέγραψε το μνημόνιο αλλα το χειρότερο αποτέλεσε τον έναν απο τους αρνητικούς πόλους της ιστορίας της μεταπολιτευτικής Ελλάδας μαζί με το ΠΑΣΟΚ,έφερε τον δικομματισμό,τα "δικά μας παιδιά" σε αντιπαράθεση με τους "πρασινοφρουρούς",κατέστρεψε την παραγώγη και τις εξαγωγές,επέτρεψε την αθρόα εισβολή λαθρομεταναστών σε φοβερή αρμονία όπως αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος με τον άλλο πόλο του δικομματισμού και ο ιδρυτής της είπε το "Η κύπρος κείται μακράν". ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΑΣ ΒΙΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ !!!..
   Επίσης για όσους ακούγεται οτι αποχωρούν ή "μετακομίζουν" να πώ πως ΟΥΔΕΙΣ είναι αναντικατάστατος στον αγώνα για το έθνος και πως ΕΚΕΙΝΟΙ εγκαταλείπουν για τους δικούς τους λόγους τις ΣΤΑΘΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΒΑΡΕΣ θέσεις μας,οπότε και δεν θεωρρώ πως οφείλει κάποιος την παραμικρή εξήγηση σχετικώς με την στάση τους,να γνωρίζουν δε πως όσοι εξ αυτών χρησιμοποίησαν τον πατριωτισμό και την ιδεολογία μας ως σκαλοπάτι προσωπικής,οικονομικής και κοινωνικής ανέλιξης,οι ΥΓΙΕΙΣ δυνάμεις του χώρου θα τους ξεβράσουν απο μόνες τους στο περιθώριο σύντομα,ίσως πιο σύντομα απο όσο φαντάζονται. ΤΕΛΟΣ ένα μύνημα προς τον ίδιο τον πρόεδρο μας κ. Γιώργο Καρατζαφέρη. "Εγώ προσωπικώς αλλά και πλήθος νέων ανθρώπων βρισκόμαστε και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε δίπλα σου στην προσπάθεια σου να ξαναχτίσεις ένα κόμμα το οποίο ο ίδιος δημιούργησες εδώ και δώδεκα ολόκληρα χρόνια,σου συνιστώ να κρατήσεις ψηλά την σημαία της πατρίδας μας όπως έκανες όλον αυτόν τον καιρό και να γνωρίζεις πως είμαστε όλοι στο πλευρό σου και για έναν ακόμη λόγο και ο λόγος αυτός είναι προφανής μετά τις τελευταίες αναταράξεις και εχει να κάνει με την αγνωμοσύνη μερικών." ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΟ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΝ ΦΑΤΣΑ ΦΟΡΑ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ !!! ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΑΛΛΑΓΩΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΣΒΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ. ΟΣΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΟΥ ΣΤΑΣΗ. ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΤΕΡΜΑ,Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ !!! Πάνος Χατζηγεωργιάδης Μέλος ένωσης μουσικοσυνθετών Αγγλίας Λογοτέχνης και δημοσιογράφος Στέλεχος ΛΑ.Ο.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive