Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ "ΒΑΦΤΙΖΕΙ" ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ "ΦΟΙΤΗΤΕΣ" ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ.. ΕΝΟΧΛΕΙ. Το ΣΧΟΛΙΟ ΜΑΣ..


Στιγμιότυπο από τα μικροεπεισόδια έξω από την ΑΣΟΕΕ
Επίθεση της αστυνομίας στην ΑΣΟΕΕ κατά τη διάρκεια των φοιτητικών εκλογών καταγγέλλει η Νεολαία Συνασπισμού.
(ΦΩΤΟ: ΑΥΤΟΙ είναι οι ... φοιτητές)
Όπως αναφέρει η ανακοίνωση, δεκάδες μηχανές της ομάδας ΔΕΛΤΑ εισέβαλαν στο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου της Αθήνας,(Σημ.ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ή ΑΠ ΕΞΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΗΣΙΩΝ;) την Πέμπτη τα ξημερώματα, ξυλοκοπώντας φοιτητές που βρίσκονταν στο χώρο κατά τα διάρκεια της καταμέτρησης των αποτελεσμάτων των φοιτητικών εκλογών, ενώ την ίδια στιγμή δεκάδες ασφαλίτες είχαν περικυκλώσει τον χώρο της ΑΣΟΕΕ.....
 "Οι πρακτικές αυτές μόνο σε παρακρατικούς μηχανισμούς παραπέμπουν, καθοδηγούμενους από την ακροδεξιά, οι οποίες έχουν και συγκεκριμένο στόχο. Μετά τη Μεταπολίτευση το 1974, είναι η πρώτη φορά όπου η αστυνομία επιχειρεί να εισβάλλει σε πανεπιστημιακό χώρο κατά τη διάρκεια διεξαγωγής φοιτητικών εκλογών. Υπενθυμίζουμε προς πάσα κατεύθυνση πως οι δημοκρατικές και οι συλλογικές διαδικασίες του φοιτητικού κινήματος έχουν κατακτηθεί με αίμα και αγώνες χιλιάδων. Ως Νεολαία Συνασπισμού καλούμε το φοιτητικό κίνημα να προστατέψει τη δημοκρατία και τα κεκτημένα των φοιτητικών συλλόγων ενάντια στις από κοινού οργανωμένες επιθέσεις αστυνομίας και παρακράτους", επισημαίνεται στην ανακοίνωση.
ΣΧΟΛΙΟ: Τα πράγματα είναι ΑΚΡΙΒΩΣ έτσι όπως τα καταγγέλλουν τα Συριόπαιδα, όμως ΑΚΡΙΒΩΣ απ την ΑΝΑΠΟΔΗ.Μιλήσαμε με φοιτητές της ΔΑΠ , ένας μάλιστα ήταν στην καταμέτρηση και μας είπε ότι έγινε κάποια φασαρία που 'οσοι ήταν μέσα δεν την πήραν χαμπάρι, εκ του γεγονότος ότι όπως κάθε μέρα η ΕΛΑΣ κάνει εκκαθάριση του εξωτερικού χώρου απο τους λαθρέμπορους λαθρομετανάστες που πουλάν τα λαθραία τους ΕΞΩ απ τη Σχολή. Όταν είδαν οι λαθρομετανάστες τους αστυνομικούς - ως συνήθως- μπηκαν στο προαύλιο της ΑΣΟΕ και έτυχαν της προστασίας των Συριζαίων που ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ τους υποστηρίζουν. Γι αυτό και έκαναν αυτήν την ΓΕΛΟΙΑ ανακοίνωση. ΑΥΤΑ είναι τα πραγματικά γεγονότα και όλα τάλλα είναι ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ>

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive