Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΡΥΣΑΝΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Σκληρή αντιπαράθεση με τον Βορίδη, στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ. ΒΙΝΤΕΟ


Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση είχε με τον Μάκη Βορίδη στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, με τον πατρινό πολιτικό να καταγγέλλει ευθέως τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύου, για προσπάθεια προεκλογικών προσλήψεων 2.500 εποχικών υπαλλήλων στα ΕΛΤΑ.
Ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, αντιπαρατιθέμενος στην εκπομπή «Συμβαίνει τώρα» της Πόπης Τσοπανίδου, δεν δίστασε να καταλογίσει στον κ. Βορίδη μεγαλοαστική έπαρση και στρατολόγησή του στο σύστημα εξουσίας:
«Όλος ο ελληνικός λαός κατάλαβε, τι πάει να πει γλύκα της εξουσίας! Τι πάει να πει καρέκλα! Τι πάει να πει, έπαρση μεγαλοαστική.
Τι πάει να πει καριερισμός.
Χαϊδεύετε το σύστημα, το οποίο σας έχει αναδείξει.
Γιατί κ. Βορίδη, είσαστε υπηρέτης του συστήματος και σας στρατολόγησε, με πολύ ωραίο τρόπο.
Σας έχει κάνει όργανο, της κυρίας Λαγκάρντ»....

 Ενώ στη συνέχεια, αναφερόμενος στο ζήτημα των λαθρομεταναστών και της δημιουργίας κέντρων φιλοξενίας τους, ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, κατηγόρησε τον υπηρεσιακό υπουργό, για ανακολουθία θέσεων και για σικέ προεκλογικές αντιπαραθέσεις με τον κ. Χρυσοχοϊδη:
«Αλλάξατε κύριε Βορίδη! Όταν ήσασταν στον ΛΑΟΣ, όλοι μαζί λέγαμε όχι στην δημιουργία κέντρων φιλοξενίας λαθρομεταναστών, αλλά απεναντίας ήμασταν υπέρ της άμεσης απέλασης τους»

·       Για να προκαλέσει στη συνέχεια το πρώην μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας το ΛΑΟΣ, να απαντήσει με ποια πολιτική θέση τελικά ταυτίζεται στο ζήτημα απόκτησης πολιτικών δικαιωμάτων εκ μέρους των μεταναστών:

«Είναι συνταγματικά ορθός ο νόμος, τον οποίο ψήφισε το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον οποίο αποκτούν σε σύντομες διαδικασίες δικαίωμα ψήφου οι μετανάστες;
Γιατί με τον ΛΑΟΣ, σηκωθήκαμε μέσα στο Κοινοβούλιο όλοι οι βουλευτές, και ήσασταν και εσείς μαζί, και φωνάζαμε ότι είναι αντισυνταγματικός ο νόμος. Και η Ν.Δ. καθότανε!
Τελικά, είστε όρθιος, ή καθισμένος κύριε Βορίδη;»

·       Ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, υπήρξε όμως ιδιαίτερα σκληρός και στις αναφορές του για τα δύο κόμματα της συγκυβέρνησης, χαρακτηρίζοντάς τα «δίδυμους πύργους της συμφοράς».
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. κινούνται με βίαιο τρόπο απέναντι στους Έλληνες πολίτες και είναι έτοιμα να πάρουν μέτρα 11,5 δις ευρώ:
«150.000 άτομα θα απολυθούν και ήδη παρήγγειλαν στους ιερωμένους, ότι κόβεται η μισθοδοσία τους.
Και όλα αυτά, δίχως να έχουν πιάσει το λαθρεμπόριο καυσίμων, δίχως να έχουν πιάσει τους μεγάλους φοροφυγάδες. Δίχως να έχουν γίνει οι απαιτούμενες περιστολές στις δαπάνες των υπουργείων».

·       Ο Αχαιός πολιτικός, αναφερόμενος στο πρόγραμμα διακυβέρνησης που έχει καταθέσει ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός, σημείωσε με σιγουριά:

«Στην Ελλάδα υπάρχει λύση!
Υπάρχει αξιόπιστη πρόταση για να βγούμε από την κρίση.
Έχουμε καταθέσει ένα πρόγραμμα συγκροτημένο, το οποίο περιλαμβάνει καταρχάς, συμμαχία μεταξύ των ευρωπαϊκών χωρών του νότου, απέναντι στο βορρά.
Είναι αδιανόητο να μας δανείζουν, με 5 και 6%. Γιατί δεν είναι μόνο τα μέτρα της μιας χρονιάς και τα ελλείμματα.

Κάθε χρόνο δεν μπορούμε να δίνουμε 15 δις ευρώ, σε τόκους, Είναι πολλά χρήματα!
Είναι όλη η μισθοδοσία της χώρας»

·       Όπως είπε με έμφαση ο κ. Χρυσαθακόπουλος, ο τόπος χρειάζεται μια νέα εθνική ηγεσία, η οποία θα ανακτήσει την κυριαρχία μας, σαν κράτος και σας λαός:
«Ζητάμε αναδανεισμό,  με επιτόκιο 1%  και δόσεις 10 δις το χρόνο, 5 δις οι τόκοι κι 5 δις το κεφάλαιο.
Αυτό θα πρέπει να το δεχθούν οι χώρες του βορρά και η σύγχρονη Θάτσερ -η κυρία Μέρκελ δηλαδή- θα πρέπει να μπει στη θέση της!”

Για να κλείσει την τηλεοπτική του παρέμβαση στο ΣΚΑΙ, ο βουλευτής Αχαΐας και εκ νέου υποψήφιος στο νομό με τον ΛΑΟΣ:

«Για το σκοπό αυτό, θα παλέψουμε και με τους υπόλοιπους ευρωπαϊκούς λαούς και έχοντας πάντοτε δίπλα μας τον ελληνικό λαό! Και το σίγουρο είναι ότι θα πετύχουμε!»
 ΠΑΤΡΑ: Ρήγα Φεραίου 124, τ.κ. 262 21 ΠΑΤΡΑ, τηλ. 2610 240.037, φαξ: 2610-273.566
ΑΘΗΝΑ: Μητροπόλεως 1, τ.κ. 105 57 Αθήνα, τηλ. 210 370 9235, φαξ: 210 370 9239
web site: www.metharros.gr

1 σχόλιο:

  1. Αργύρη, το βοριδάκι είπε σε κάποια στιγμή ότι ποτέ δεν ήταν υπερ της εξόδου από το Δουβλίνο ΙΙ. Δεεενν.. νομίζω να είναι έτσι τα πράγματα.. Μήπως έχεις υπόψη κάποια καμιά παλαιότερη του δήλωση να τον ξεμπροστιάσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive