Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Γαία πυρί μιχθήτω στη Β΄ Αθηνών για το ΠΑΣΟΚ! Tης 'Εφης Γαλώνη


Γαία πυρί μιχθήτω στη Β΄ Αθηνών για το ΠΑΣΟΚ!Mεγάλη όπως φαίνεται θα είναι η ...σφαγή των μεγαλοστελεχών του ΠΑΣΟΚ στη Β΄ Αθηνών.
Τα χαμηλά ποσοστά του κόμματος ψαλιδίζουν για τα καλά  την μέχρι πρότινος γερή ομάδα των 13 βουλευτών. Και μάλιστα ανεβάζοντας άλλους απρόσμενα ψηλά, την ίδια στιγμή που άλλοι κατεβαίνουν …στα τάρταρα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στη μάχη της Β' Αθηνών ο  πρώην πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης θα ξεπεράσει τον πρώην κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Χρήστο Πρωτόπαππα.
Στο μεταξύ η ίδια αναταραχή επικρατεί στην Ιπποκράτους αναφορικά με την ανοιχτή ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου την προσεχή Παρασκευή στην πλατεία Συντάγματος.
Το αδιαχώρητο μαθαίνουμε ότι γίνεται για την προμήθεια ειδικού κράνους....ενώ η η φράση “πήρες το κράνος σου” πάει κι έρχεται μεταξύ υποψηφίων. Κι όπως πολύ καλά γνωρίζετε, αστεία αστεία, λέγονται τα πιο σοβαρά πράγματα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive