Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Προς υποψηφίους βουλευτές και "αντικειμενικούς δημοσιογράφους" σας πήραν χαμπάρι!!!


Γιατί οι υποψήφιοι βουλευτές που πραγματοποιούν τις κεντρικές τους ομιλίες σε πλατείες ή αίθουσες δεν στέλνουν φωτογραφίες με πλάνα από τον κόσμο αλλά μόνο κοντινές δικές τους; Γιατί; Μήπως είναι άδειες οι αίθουσες (ΦΩΤΟ)  και ο κόσμος είναι ελάχιστος οπότε θα εκτεθούν και δημοσίως;..
 Μετά τι είναι αυτα τα δελτία που συντάσσουν από τις επισκέψεις τους;Κλίμα νίκης, μεγάλη αποδοχή, καταχειροκροτήθηκε από τους πολίτες, πλήθος κόσμου, έτσι ξεκινούν τα δελτία τύπου αλλά άντε αυτά τα στελνουν οι ίδιοι οι υποψήφιοι για να δημιουργήσουν κλίμα, είναι δυνατόν ΜΜΕ εφημερίδες και κυρίως ιστοσελίδες τόσο ανοιχτά και απροκάλυπτα να δείχνουν την προτίμησή τους σε ένα συγκεκριμένο υποψήφιο;Και μετα μιλούν για την αντικειμενικότητά τους!Θα τους πάρουν με τις πέτρες, λίγο πιο διακρητικά παιδιά, κρατήστε τους τύπους και αφήστε την αντικειμενική ενημέρωση για άλλους 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive