Όσο σκληρός μπορώ να γίνω όταν διαπραγματεύομαι για τα φορολογικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, τόσο εύκολα λυγίζω μπροστά σε δύο παιδικά μάτια. Είμαι πατέρας δύο κοριτσιών που αγωνιούν, όπως χιλιάδες συνομήλικοι τους, για το αύριο.
            Στο Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό σεβόμαστε την ιστορία, την πατρίδα, την παράδοση, άρα σεβόμαστε και το μέλλον, τα παιδιά, τη νέα γενιά. Για αυτή τη νέα γενιά οφείλουμε να αγωνιστούμε, για αυτά τα νέα παιδιά πρέπει να συνεχίσουμε να λέμε ΟΧΙ, όταν ερχόμαστε αντιμέτωποι  με τα αδιέξοδα, στα οποία μας οδηγεί η τρόικα.
            Την ώρα που η ανεργία καλπάζει στο 21,8%, την ώρα που χιλιάδες νέοι άνθρωποι εγκαταλείπουν απογοητευμένοι  τη χώρα προς αναζήτηση καλύτερης τύχης, εμείς έχουμε ηθική υποχρέωση να αντισταθούμε. Οι ίδιοι οι δανειστές μας ομολογούν ότι το χρέος δεν είναι βιώσιμο και ετοιμάζονται να ζητήσουν νέα μέτρα για τον Ιούνιο. Θα αφήσουμε τη Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ να συνεχίσουν να υπογράφουν «ακάλυπτες επιταγές» που βάζουν σε κίνδυνο το μέλλον των παιδιών μας;...

            Δυστυχώς δεν υποθηκεύεται μόνο το μέλλον των νέων που είναι άνεργοι ή εργάζονται σε συνθήκες μεσαίωνα. Μέσα σ΄ αυτή τη δίνη που στροβιλίζει τις ζωές όλων, έχουμε υποχρέωση να στρέψουμε το βλέμμα μας στις ευαίσθητες ομάδες των νέων που αντιμετωπίζουν κι άλλα προβλήματα. Ποιο είναι το αύριο για τα παιδιά με αναπηρίες; Με ποιες υποδομές προστατεύει η πατρίδα τα παιδιά που ζουν χωρίς γονείς (ή με τον ένα από τους δύο) ή εκείνα που γνώρισαν το σκληρό πρόσωπο της βίας σε μικρή ηλικία; Πώς προετοιμάζουμε τους αυριανούς πολίτες; Στο ΛΑΟΣ πιστεύουμε ότι η εκπαίδευση αποτελεί επένδυση. Στη χώρα μας η παιδεία πρέπει να ξαναβρεί τον ουσιαστικό της ρόλο. Οφείλουμε να απλώσουμε ένα δίχτυ ασφαλείας και να προστατεύσουμε τους απόγονους μας. Αλλιώς ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ.