Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΒΙΝΤΕΟ .ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ: ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ - ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!

poutin

Συγκεκριμένα,  ο ισχυρός άνδρας της Ρωσίας εξέφρασε την προσωπική του επιθυμία να πραγματοποιήσει διήμερο ταξίδι αστραπή στο Άγιο Όρος μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, και στα πλαίσια της επίσκεψης του να δει και τον Ηγούμενο της Μονής Βατοπεδίου, Εφραίμ.
Κατά την τυπική ωστόσο αίτηση προς την ελληνική κυβέρνηση, το Κρεμλίνο άκουσε τις υπηρεσίες του ελληνικού κράτους να απαντούν αρνητικά, με τη δικαιολογία ότι την περίοδο εκείνη ο κρατικός μηχανισμός της χώρας θα βρίσκεται σε άδεια.
Μετά την άρνηση της Ελληνικής Κυβέρνησης, αναβλήθηκε το ταξίδι Πούτιν, με το Κρεμλίνο να παρουσιάζεται σφόδρα δυσαρεστημένο
Δείτε και σχετικό βίντεο για την είδηση>>>

5 σχόλια:

  1. Ο κ. Δήμας της Ν.Δ. δεν είναι; Συμφωνεί; Γιατί δεν αντιδρά; Η Ν.Δ. δια του Σαμαρά δεν το έπαιξε φιλορωσική,όταν η αρχηγός της επισκέφτηκε την Ρωσία μετά τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ.;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!!ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΤΩΔHΣ AΓΕΝΕΙΑ!!!Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΙ ΛΕΕΙ
    ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΟΠΕΥΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να τους γράψει στα παλιά του τα παπούτσια και να έλθει!

    Κι ανα έχουν τα κότσια, ας τον εμποδίσουν!

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν σας προκαλουν αηδια ολοι αυτοι οι πολιτικοι........απορω ποια με ολους μας,που ειναι των Ελληνων η αξιοπρεπεια πλεον???Μας αρεση τοσο πολυ ο υπνος τελικα?Δεν επρεπε να υπαρχουν στην Ελλαδα αυτοι οι αρρουραιοι ολοι,Επρεπε να τους δωσουμε τον πραγματικο παρασιμο που τους αξιζει......................ο νοων νοητο!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive