Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ Ο κ. ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΙΟΡΔΑΝΟΠΟΥΛΟΣ


Την προσχώρηση στις τάξεις του ΛΑΟΣ του κ. Ελευθέριου Ιορδανόπουλου ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του Κόμματος κ. Γ. Καρατζαφέρης.
Ο κ. Ιορδανόπουλος ως μέλος της Κ.Ε. της Ν.Δ., έχει διατελέσει Αναπλ. Γραμματέας Οργανωτικού της Ν.Δ. Ως μέλος της Κ.Ε. της ΔΗ.ΣΥ. διετέλεσε Υπεύθυνος Περιφερειακής Οργάνωσης ΔΗ.ΣΥ. Ηταν επίσης και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΓΣΕΕ.Καλωσορίζοντας τον κ. Ιορδανόπουλο στα ψηφοδέλτια του Κόμματος, ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ δήλωσε τα εξής:

«Ο κ. Λευτέρης Ιορδανόπουλος είναι παλιός συναγωνιστής. Είναι από τα πρόσωπα εκείνα που ξέρουν καλύτερα την οργάνωση των κομμάτων. Έχουμε δώσει πολλές σκληρές μάχες στο παρελθόν και σήμερα συστρατεύεται μαζί μας στον τίμιο και καλό αγώνα με τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό.
Λευτέρη, να είσαι καλά».
Ο κ. Λευτέρης Ιορδανόπουλος δήλωσε: «Είναι μεγάλη τιμή για μένα ότι είμαι δίπλα στον Πρόεδρο του ΛΑΟΣ. Εκείνο το στοιχείο το οποίο μου δίνει τη μεγαλύτερη αίσθηση για να αγωνιστώ είναι το πατριωτικό στοιχείο, το οποίο εκφράζει ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ και η θέση την οποία τελευταία διατύπωσε απέναντι στο Μνημόνιο, που θεωρείται μία θέση που εκφράζει τα λαϊκά στρώματα και στηρίζει τους ανθρώπους οι οποίοι σήμερα ταλαιπωρούνται.
Πρόεδρε, δίπλα σου, ότι χρειαστείς». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive