Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Γ. Καρατζαφέρης: Ψηφίστε με μυαλό κι όχι με θυμό.«Κανένας απο το ΠΑΣΟΚ ή την Ν.Δ. δεν έχει απάντηση για την έξοδο από την κρίση»


Μετωπική επίθεση κατά του Α.Σαμαρά και κατά του Ευάγ. Βενιζέλου εξαπέλυσε ο Γ. Καρατζαφέρης στην διακαναλική συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα.
«Οι δύο μονομάχοι κουράζουν τον κόσμο. «Κανένας δεν έχει απάντηση για την έξοδο από την κρίση» τόνισε προσθέτοντας ότι δεν μπορεί να συμφωνήσει «με αυτούς που έχουν δέσει πισθάγκωνα τα χέρια τους». 
Μάλιστα εμφανιζόμενος με θέση ευθέως αντιμνημονιακή ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είπε χαρακτηριστικά ότι η χώρα βρίσκεται σε καθεστώς κεκαλυμμένης δικτατορίας και πρότεινε επαναδια πραγμάτευση του μνημονίου. 
Όσο για τις μετεκλογικές συνεργασίες όπως ήταν φυσικό μετά την επίθεση που εξαπέλυσε σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι δεν μπορεί να συνυπάρξει με Σαμαρά και Βενιζέλο. 
Ο κ. Καρατζαφέρης πρότεινε επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου μέσω ευρωβουλής και συσπείρωση των λαών του ευρωπαϊκού νότου απέναντι στις προθέσεις του ευρωπαϊκού βορρά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive