Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Έφτασε στίς φυλακές Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχατζόπουλος. Ανοίγει ο δρόμος και για τους άλλους ΛΗΣΤΑΡΧΟΥΣ της Α.Ε. ΠΑΣΟΚ - Ν.Δ.;


Στις φυλακές Κορυδαλλού έφτασε ο Άκης Τσοχατζόπουλος Συνοδευόμενος από τους δικηγόρους τους και χωρίς να κάνει δηλώσεις, ο Άκης Τσοχατζόπουλος πέρασε πριν από λίγο την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού. 
Ο πρώην υπουργός κατευθύνθηκε στα γραφεία των φυλακών και στη συνέχεια αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να μεταφερθεί στο κελί που κρατείτο ο ηγούμενος Εφραίμ. 
Κατά την πολύωρη απολογία του, χτες, ο κ. Τσοχατζόπουλος αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες αμοιβές που φέρεται να έλαβε για τις προμήθειες των συστημάτων TOR-M1 και υποβρυχίων, χωρίς ωστόσο να πείσει ανακριτή και εισαγγελέα, οι οποίοι αποφάσισαν την προφυλάκισή του. ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ>>>





 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive