Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Εξαίρεση του ανακριτή ζητά η Βίκυ Σταμάτη - Τσοχατζοπούλου


Αίτηση εξαίρεσης κατά του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, που χειρίζεται την υπόθεση του 'Ακη Τσοχατζόπουλου, υπέβαλε η σύζυγος του πρώην υπουργού Βίκυ Σταμάτη.
Mεροληπτική στάση σε βάρος της, καταλογίζει η Βίκυ Σταμάτη στον ανακριτή που χειρίζεται την υπόθεση του συζύγου της 'ΑκηΤσοχατζόπουλου.
Σύμφωνα με δηλώσεις του συνηγόρου της, Βασίλη Χειρδάρη, η κ. Σταμάτη προσέφυγε χθες στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, κατηγορώντας τον ανακριτή Γαβιήλ Μαλλή για "παραβίαση του τεκμηρίου αθωώτητας".
'Οπως αναφέρει, στην αίτηση εξαίρεσης που υπέβαλε , ο ανακριτής μεροληπτεί σε βάρος της...
καθώς, πριν δύο μέρες και πριν η ίδια απολογηθεί, εξέδωσε διάταξη δέσμευσης των περιουσιακών της στοιχείων στην οποία διατυπώνει την βεβαιότητά του για την διάπραξη των αδικημάτων που της αποδίδονται.
Η σύζυγος του πρώην υπουργού έχει  κληθεί να δώσει εξηγήσεις για το ακίνητο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Επίσης, στον ανακριτή θα μεταβεί και ο αδελφός της Βίκυς Σταμάτη, Παναγιώτης Σταμάτης που είχε κληθεί να απολογηθεί χθες, αλλά ζήτησε και έλαβε προθεσμία και για να απολογηθεί σήμερα.
Εν τω μεταξύ, προφυλακιστέα κρίθηκε χθες η κόρη του Ακη Τσοχατζόπουλου, Αρετή, μετά την απολογία της ενώπιον του ανακριτή Γαβριήλ Μαλλή, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του πρώην υπουργού, ο οποίος εξαπέλυσε δριμεία επίθεση σε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.
Ελεύθερη αφέθηκε μετά την απολογία της η θεία του πρώην υπουργού, Αικατερίνη Τσοχατζοπούλου, η οποία, στο απολογητικό της υπόμνημα, συνέδεσε για πρώτη φορά τον κ.Τσοχατζόπουλο με την εξωχώρια εταιρεία Torcasso.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive