Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

ΜΕΝΙΔΙ: ΔΕΡΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ



Έντονες είναι οι αντιδράσεις των κατοίκων και της τοπικής αυτοδιοίκησης, που διαμαρτύρονται για το ενδεχόμενο κατασκευής κέντρο κράτησης μεταναστών. ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ>>>









Το πρωί κάτοικοι συγκεντρώθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις της αστυνομίας στην Αμυγδαλέζα προκειμένου να εκφράσουν την αντίθεση του στο κέντρο κράτησης μεταναστών. Στο σημείο δημιουργήθηκε ένταση όταν οι αστυνομικές δυνάμεις των ΜΑΤ επιχείρησαν να απομακρύνουν τους κατοίκους.





Μετά τις κινητοποιήσεις ακολούθησε συνάντηση των δημάρχων Αχαρνών και Θρακομακεδόνων με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.



Το απόγευμα στις 19:00 προγραμματίζεται νέα κινητοποίηση των κατοίκων και του Δήμου Αχαρνών έξω από την Αμυγδαλέζα. 



Την Πέμπτη ο Δήμος Αχαρνών έχει απευθύνει κάλεσμα στους κατοίκους να συμμετέχουν στις 7:30 το πρωί στο ανοιχτό δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του κέντρου κράτησης μεταναστών. 

1 σχόλιο:

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive