Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Τώρα φταίμε εμείς ε;Για την Πατριδα... Αποκαλυπτική φωτό του ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΥ! νεοναζί υποψηφίου της Χρυσής Αυγής

karefylakis
Θαυμάστε τον!
Σταύρος Καρεφυλλάκης, υποψήφιος με την Χρυσή Αυγή στο Ηράκλειο Κρήτης.

5 σχόλια:

  1. ποιο ειναι το μεμπτο, ΒΛΑΚΑ σιδερη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ ΥΜΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΕ ΒΙΑΣΕ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΚΑΠΟΤΕ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΟΥ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΕΚΑΤΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΕ......ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ ΚΙ ΟΛΑΣ ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΠΤΟ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΓΥΡΗ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΕΛΑΣΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ. ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΤΕΡΜΑ ΣΕ ΑΝΑΧΩΜΑΤΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ Κ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΠΙ ΜΕΤΑΞΑ. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμε αγάμητε αγράμματε αμόρφωτε φασίστα όσο ελληνικό είναι το αίμα σου άλλο τόσο είναι και η χειρονομία! Μπάσταρδε... ΚΑΘΟΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive