Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Δηλώσεις του βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. Α. Κολοκοτρώνη Καταστροφή για τη χώρα Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. - Προτάσεις για ανόρθωση


Σε συνέντευξή του στο δημοτικό ραδιόφωνο και στον δημοσιογράφο Βασίλη Κοντογουλίδη ο βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης του ΛΑ.Ο.Σ ΄Αγγελος Κολοκοτρώνης τόνισε, μεταξύ άλλων, ότι δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε τις τύχες της χώρας στα δυο κόμματα που κυβέρνησαν τα τελευταία 38 χρόνια την Ελλάδα και την οδήγησαν στην καταστροφή και τώρα αυτοαναγορεύονται σε σωτήρες έτοιμοι δήθεν να σώσουν τη χώρα από την καταστροφή.
Και ενώ έχουν καταληστεύσει την Ελλάδα – συνέχισε ο βουλευτής - τώρα σηκώνουν σημαίες ευκαιρίας, αντιγράφοντας τις προγραμματικές θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ. Ανακάλυψαν τώρα το καρκίνωμα των λαθρομεταναστών, τις γερμανικές αποζημιώσεις, την ανάγκη επιστροφής των καταθέσεων Ελλήνων από Τράπεζες του Εξωτερικού, την έλλειψη φοροεισπρακτικών μηχανισμών, την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου, ζητήματα ...
στα οποία επί χρόνια έχει αναφερθεί και τα έχει αναδείξει το κόμμα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Μάλιστα, σε μια Ελλάδα που οι άνεργοι έχουν ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο, οι λαθρομετανάστες απειλούν τον κοινωνικό ιστό της χώρας και δεν υπάρχει Κυβέρνηση να καταθέσει της αντιπροτάσεις στις απαιτήσεις των δανειστών μας.
Η χώρα μας, κατέληξε ο κ. Κολοκοτρώνης, χρειάζεται μια Κυβέρνηση που να διαπραγματεύεται και όχι μια Κυβέρνηση που απλώς εφαρμόζει όσα προστάζει η κ. Μέρκελ. Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός εγκαίρως πρότεινε να ζητήσουμε περίοδο χάριτος πέντε ετών για τα δάνεια, ώστε να προχωρήσουμε στην ανάπτυξη και στη δημιουργία πρωτογενούς πλεονάσματος και μετά την πάροδο της πενταετίας να καταβάλουμε 10 δις ευρώ το χρόνο με επιτόκιο1%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive