Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Οι πρεσβείες θα πληρώνουν τους λαθρομετανάστες τους.ΠΟΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ

Υγειονομικό δίκτυο για τους λαθρομετανάστες εντός του ΕΣΥ οργανώνει το υπουργείο Υγείας. Περί τα 30 νοσοκομεία σε όλη την επικράτεια –με την πλειοψηφία αυτών στην Αττική- ετοιμάζονται να υποδεχτούν μετανάστες που είναι φορείς σοβαρών μεταδοτικών ασθενειών για θεραπεία ή έλεγχο.
Σε αναβρασμό βρίσκονται όμως, εκτός από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό,  και τα λογιστήρια των νοσηλευτικών ιδρυμάτων καθώς θα κληθούν να απαιτήσουν  -για πρώτη φορά σε οργανωμένη βάση- τα νοσήλια των ανασφάλιστων παράνομων αλλοδαπών από τις Πρεσβείες τους στη χώρα μας...Ήδη, οι διοικήσεις των επτά Υγειονομικών Περιφερειών (ΥΠΕ) έχουν λάβει εντολή από τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Υγείας, κ. Νίκο Πολύζο, κατόπιν και της έκδοσης της Υγειονομικής Διάταξης για την προστασία της Δημόσιας Υγείας από τους λαθρομετανάστες, να διατεθούν οι ειδικά διαμορφωμένοι χώροι των μεγάλων νοσοκομείων της κάθε περιφέρειας για τη φιλοξενία παράνομων μεταναστών, όπου και όταν απαιτηθεί.

Τις προϋποθέσεις φαίνεται να πληρούν μεγάλα νοσοκομεία, που είχαν υποδομή από την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004, όπως ο «Ευαγγελισμός», το «Σισμανόγλειο», το «Τζάνειο», το «Γεννηματάς», ο «Ερυθρός Σταυρός», το «Αττικόν» στην Αθήνα, τα νοσοκομεία «Παπανικολάου» και «Παπαγεωργίου» στη Θεσσαλονίκη καθώς και τα πανεπιστημιακά νοσηλευτικά ιδρύματα. 

1 σχόλιο:

  1. Έτσι τουλάχιστον οι Πρεσβείες θα
    "ανοίξουν τα μάτια" των Αρχών μας.
    Εάν κάποιος δέν είναι Παλαιστίνιος
    (ενω έτσι έχει δηλώση δασκαλεμένος
    απο τις ΜΚΟ) η κάθε Πρεσβεία θα τον
    "ξεμπροστιάζει" γιατι δέν θα είναι
    όντως δικός της Πολίτης. Καλό αρκεί
    να τηρηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive