Τρίτη 24 Απριλίου 2012

ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ: Ενάμισυ χρόνο πριν το μνημόνιο 2 κάποιοι αντιμνημονιακοί το περιμένανε να έρθει για να ιδρύσουν κόμμα;


Όσο περνάει ο καιρός, αρχίζουν και δένουν κάποια πράγματα στη πολιτική ζωή. 

Έτσι λοιπόν αποφάσισα να συνεχίσω το άρθρο που αναφέρει ο τίτλος (δείτε το εδώ http://www.tsiapis.com/2012/03/2.html ανοίγει σε νέα καρτέλα).

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010, υπήρξε κάποιος υποψήφιος ο οποίος ενώ εξελέγει με ψήφους συγκεκριμένου κόμματος (από τα μεγάλα δηλαδή), σε μια τυχαία έρευνα στο διαδίκτυο έτυχε να διαβάσουμε ότι είναι τοπικός επικεφαλής ενός κόμματος, διαφορετικού από αυτό που αναφέρουμε στο πρώτο άρθρο.


Πως τα φέρνει τελικά η ζωή ρε παιδί μου, να συνεργαστούν τελικά τα δύο αυτά κόμματα στις προσεχείς εκλογές.

Ο ανωτέρω αυτοδιοικητικός υποψήφιος έκανε τους τελευταίους μήνες πολύ παρέα με κάποιον παλιό φίλο ο οποίος τελικά είναι εκπρόσωπος του άλλου κόμματος που αναφέρουμε στο πρώτο άρθρο μας.

Εμείς δεν διαφωνούμε με το τι πολιτικά πιστεύω έχει ο κάθε ένας. Μας ενοχλεί όμως ότι κάποιοι, γνώριζαν πολύ πριν τα μνημόνια, ότι θα καταλήξουμε στα σκληρά μέτρα και ότι θα δημιουργηθούν κόμματα αντιμνημονιακού χαρακτήρα. 

Αποδεικνύεται δηλαδή περίτρανα, ότι η ίδρυση των 2 αντιμνημονιακών κομμάτων που αποφάσισαν τελικά να συνεργαστούν, σχεδιαζόταν καιρό τώρα, πριν τα μνημόνια και τα μέτρα. Άρα ήξεραν ότι θα κοπούν οι μισθοί και οι συντάξεις. Γιατί σιωπούσαν;

Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive