Κυριακή 1 Απριλίου 2012

Οι 2 Μεγάλες Απάτες για την Ανεξέλεγκτη Λαθρομετανάστευση...


Μιλάνε για στρατόπεδα λαθρομεταναστών ή αλλιώς μουσουλμανικά χωριά, οτι θα κατασκευαστούν με το έτσι θέλω 30 τέτοια χωριά-στρατόπεδα...... χωρητικότητας 1000 ατόμων το καθένα, και πιστεύουν οτι έτσι θα σώσουν την κατάσταση, ο κ.χρυσοχοϊδής λυπόμαστε που θα το πούμε αποδεικνύετε και πάλι αδιάβαστος !!.
Διότι 30 χωριά Χ 1000 λαθρομετανάστες = 30.000 λαθρομεταναστών!!! τα υπόλοιπα μιλιούνια Ασιατών κτλ που θα τα βάλουν ; μήπως στα ερειπωμένα σπίτια των χωριών της επαρχίας όπου ο κόσμος φεύγει και απο κει ;... όπως και στο δικό μας χωριό ;.. γιατί και κει δεν θα τους χωρά αφού τα έχουν καταλάβει Αλβανοί..!!
Και η άλλη απάτη του κυρίου αδιάβαστου, γνωρίζουν οτι εκει που ακριβώς θα κατασκευαστεί ο Φράχτης στα λεγόμενα χερσαία σύνορα, στη περιοχή Νέα Βίσα, ο Φράχτης δεν θα σταματήσει απολύτως κανέναν λαθρομετανάστη ..αφού οι φίλοι μας εκεί, μας λένε, ότι οι λαθρομετανάστες περνάνε μόνο , και όλοι απο το ποτάμι !! τελικά μήπως τα ευρώ που θα ρίξουν εκεί θα πάνε εκει που πάνε ως συνήθως !
http://metsovitis.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive