Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Τα νεύρα μου Μιχάλη και δέκα ...Παπαγάλοι !Γράφει O ...Σακαφλιάς


Τέτοια κωλόσφιξη αδερφέ μου για τους λαθρομετανάστες  και τέτοια αγάπη, πρώτη φορά είδα!
Αλλά πρωί πρωί μου ήρθε ένα μήνυμα ...μάθε ποιοι θα υποστηρίξουν σήμερα τα κέντρα λαθρομεταναστών και βγάλε συμπέρασμα !!
 Πουρνό πουρνό στα Τρίκαλα φυλλάδα που δεν διαβάζουν ούτε οι εργαζόμενοι αν έχει μείνει και κανένας  είχε ανάλυση του διευθυντή της ; γιατί είναι υπέρ των κέντρων λαθρομεταναστών !
Από κοντά μόλις ξημέρωσε άρχισε γνωστός πράσινος παπαγάλος να λέει ότι είναι και αυτός αφού διάβασε την φυλλάδα ότι είναι υπέρ γιατί θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας ….
Μέχρι το μεσημέρι φουλ τα αιτήματα των ανέργων για πρόσληψη στα γραφεία των Βουλευτών και πολιτευτών του Πασόκ στα Τρίκαλα !!
Το Πασόκ σε κάτι τέτοια είναι μανούλα  βλέπε ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΦΡΟΥΡΟΥΣ –ΕΠΟΠ –ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΕΣ –ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ  και αφού δεν έκατσε η Ιθαγένεια τώρα τάξε ελπίδα στους άνεργους Έλληνες για προσωπικό ασφαλείας ,καθαριότητος και δεν συμμαζεύεται !
Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι δεν αντιδρά η Νέα Δημοκρατία αλλά αυτό μέχρι χθές …Παρακολούθησα τον βουλευτή Μαγνησίας της Ν.Δ  Νάκο και υπέυθυνο Τομεάρχη προστασίας του Πολίτη  της Ν.Δ αλήθεια από πού έμαθε ο Νάκος από διοίκηση ,ασφάλεια ,’άμυνα πολιτικός μηχανικός είναι μην τρελαθούμε κιόλας  !  στο τηλεοπτικό σταθμό ΑΣΤΡΑTV να είναι υπέρ των Κέντρων Φιλοξενίας και μάλιστα λάβρος εναντίον αυτών που αντιδρούν και εναντίον του Καμμένου γιατί άραγε ;
Πληροφορίες λένε ότι στο Βόλο θα μείνει με τον Τίτλο του Τομεάρχη !
Την Δευτέρα το βράδυ ο πρώην Πατριώτης   Βορίδης  ήταν όλο χαρές  με τον κύριο Χρυσοχοίδη και αναρωτήθηκα ….Γιατί του χαρίζεται ο Πατριώτης Βορίδης  τον Προστάτη των Λαθρομεταναστών και μάλιστα ενός από τους εισηγητές της απονομής Ιθαγένειας σε λαθρομετανάστες ;
Απλή η απάντηση και να μου το θυμηθείτε μόρτες  μοιράσανε  τις θέσεις και τις προσλήψεις  !! Για αυτό και τα ΜΜΕ τοπικά και ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ μας δείχνουν τους απανταχού ΄΄φουκαράδες ΄΄ … Λαθρομετανάστες πολλά τα λεφτά  Μιχάλη  και οι Παπαγάλοι πιάσανε δουλειά !
Σακαφλιάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive