Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

E, ΓΕΡΜΑΝΕ, ΕΜΕΙΣ οι ΕΛΛΗΝΕΣ σε πληρώνουμε!Αυξήσεις 6,3% σε δύο εκατ. Γερμανούς

Η σχετική συμφωνία τερματίζει μια εργατική διαφορά που είχε προκαλέσει μεγάλα προβλήματαΔύο εκατομμύρια εργαζόμενοι του Δημοσίου στη Γερμανία θα λάβουν τελικά αύξηση 6,3% σε βάθος διετίας,  σύμφωνα με κυβερνητικό αξιωματούχο ο οποίος συμμετείχε στις διαπραγματεύσεις με τα συνδικάτα.
Eιδικότερα προβλέπονται από 1η Μαρτίου αναδρομικές αυξήσεις 3,5 % στις αποδοχές, ενώ θα ακολουθήσουν αυξήσεις 1,4% τον Ιανουάριο του 2013 και τον Αύγουστο του ίδιου χρόνου.
Η σχετική συμφωνία τερματίζει μια εργατική διαφορά που είχε προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στη λειτουργία των υπηρεσιών τις τελευταίες εβδομάδες....

Σημειώνεται ότι την τελευταία δεκαετία οι εργαζόμενοι στη Γερμανία λαμβάνουν αυξήσεις χαμηλότερες του πληθωρισμού, με αποτέλεσμα να έχουν χάσει το 20% κατά μέσο όρο της αγοραστικής τους δύναμης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive