Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Η Αντι ΛΑ.Ο.Σ πολιτική του Γεωργιάδη, ΜΕΣΑ απο το ΛΑ.Ο.Σ. ΠΩΣ κόντεψε να διαλύσει το κόμμα!!

Φίλοι του ΛΑ.Ο.Σ. νάμαστε πάλι εδω αδέλφια.
Η ηθελημένη απουσία μου απο τα κοινά κοντά 4 χρόνια, μου στοίχισε όσο άλλο τίποτα.
Σας τάλεγα, δεν μ`ακούγατε απο το ισόγειο ως τον 5ο της Καλλιρρόης.
Ας είναι , αυτά τώρα πέρασαν.
ΤΩΡΑ είναι η ώρα της συστράτευσης και των ΚΟΙΝΩΝ αγώνων, όλων μαζί με το ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ κίνημα του ΛΑ.Ο.Σ και τον Γ.Καρατζαφέρη.
Τώρα , όπως εύστοχα διάβασα κάπου, ο "καθαρισμός" του Λαός απο τα ζιζάνια πέτυχε απόλυτα, είμαστε ΟΛΟΙ μαζί.
Τι είχε γίνει και μας απομάκρυνε απο την .. βάση μας, την πολιτική μας βάση.
Η αιτία έχει όνομα: ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ...

Τάλεγα και Βορίδης, αλλά αυτός είχε ΜΠΕΙ για να ΒΓΕΙ !
Χρόνια τώρα ο Γεωργιάδης, αποπροσανατόλιζε το λαό του ΛΑΟΣ και χώριζε τεχνηέντως τα μέλη και στελέχη σε φτωχά και πλούσια, σε πολύ δεξιά και ολίγον δεξιά. 
Κατόρθωσε να περιθωριοποιήσει  το κόμμα και τον Πρόεδρο απο την λαϊκή βάση, κατατάσσοντας τις λαϊκές  διαμαρτυρίες σε κομματικές δυνάμεις, χαρίζοντας έτσι εκατομμύρια λαού στις αριστερίστικες εκφάνσεις. 
ΑΥΤΟΣ ήταν και ο ΥΠΟΥΛΟΣ ρόλος του. 
Η Αποκοπή της λαϊκής βάσης απο τον κορμό του κινήματός μας. Χρόνια ολόκληρα απολογούμαστε για τις ακροδεξιές τσιρίδες και τις εμφυλιοπολεμικές κραυγές του χωρίζοντας τους Έλληνες, δείχνοντας την ελίτικη συμπεριφορά του με την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ συμμετοχή της γυναίκας τους σε ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΕΣ εκπομπές αλλοίωσης  των πατριωτικών δεδομένων του κινήματός μας. 
Είχε κατορθώσει , πιέζοντας και εκβιάζοντας την υπογραφή του 1ου μνημονίου, καταστρέφοντας έτσι τον αγώνα όλων μας για εδραίωση του Λαός στο Λαό. 
Αυτός ήταν ο ρόλος του, γονατιστός παρακαλούσε να τον κάνει υπουργό ο Πρόεδρος για να "ζυγίζει" περισσότερο στην ... μεταγραφή του.
Τώρα, έντρομος βλέπει ότι απο ΠΡΩΤΟ βιολί στην ορχήστρα του ΛΑΟΣ, κατάντησε εντελώς ΥΠΟ του μηδενός και ΕΚΤΟΣ ορχήστρας στη Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά. 
Βλέπεις, πολιτικοί με καρδιά όπως του Καρατζαφέρη είναι ελαχιστόστατοι. Ο Μπίλντεμπεργκ, Μασώνος, Σιωνιστής, αμερικανοτραφής Σαμαράς εκτελεί εντολές των αφεντικών του και σιγά μην .. ζοριστεί να εκτελέσει πολιτικά και τον πρόσφατα μεταγραφέντα αδωνούστο. 
Για ΟΛΟΥΣ εμάς , ήρθε η ώρα επιστροφής στο κόμμα.
Αρκετές πίκρες δέχθηκε ο πραγματικός Έλληνας πατριώτης Γ.Καρατζαφέρης, απο τους αυτούς στούς οποίους έδωσε ΧΑΤΙΡΙΚΑ λεφτά και δόξα , την μεγάλη χαρά θα του τη δώσουμε ΕΜΕΙΣ με την μαζική επανείσοδό μας στο ΛΑ.Ο.Σ. 
Χέρι χέρι στους ΝΕΟΥΣ κοινούς αγώνες.
Νικόλας ..........

4 σχόλια:

  1. ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΟΥΝΑΓΕ..!

    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ...ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ είναι να ΒΡΙΖΕΙ και να ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ και τις οικογένειες τους για να μπορέσει να αναδειχθεί..!
    ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ οι ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ δεν φτάνετε ούτε στο μισό δαχτυλάκι του Άδωνι και του Μάκη Βορίδη

    Εσεις φαίνεστ, έχετε ΥΠΑΡΞΗ μόνο ΌΤΑΝ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ - όχι όταν παράγετε έργο...Γιατί είστε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΙΚΑΝΟΙ..!
    Με σας ΤΟ ΛΑΟΣ είναι ΝΕΚΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ και σεις είστε τα σάβανα της..!
    Η μεγαλύετρη βλακεία που έκανε ο πρόεδρος ήταν να διώξει τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη...! Κλαίει με μαυρο δάκρυ και δεν τόχετε πάρει χαμπάρι..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 7 Μαρτίου 2012 11:30 μ.μ.
    Χαχαχχα. Τα νεκροταφεία είναι γεμμάτα με αναντικατάστατους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @".....Η μεγαλύετρη βλακεία που έκανε ο πρόεδρος ήταν να διώξει τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη...! Κλαίει με μαυρο δάκρυ και δεν τόχετε πάρει χαμπάρι..!"
    -H ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ, ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΟΤΑΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΕ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ, Ο ΛΑ.Ο.Σ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΑΙΕΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΗ, ΚΑΙ ΕΠΙΒΙΩΣΕ ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑΣ ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΝΕΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑ.Ο.Σ, ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΑΝ ΘΕΣ ΕΛΑ ΜΑΖΥ ΜΑΣ, ΑΛΛΙΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα για ένα κόμμα που το στήριξα... Είστε για λύπηση,μέχρι και ο καμμένος είναι από πάνω σας.... το κόμμα αν λαϊκίσει μπορεί και να μπει στη βουλή την επόμενη φορά....
    θάνο παράτα τους και πήγαινε με Άδωνι και Μάκη!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive