Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΚΥΠΡΟΥ


- ΤΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΑΝΕ ΞΑΝΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ - ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1974 ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΕΦΑΝΙ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΤα φοβικά, και όχι μόνο, σύνδρομα της κατοχικής κυβέρνησης Παπαδήμου προς κάθε τι που αντιπροσωπεύει τις ταυτόσημες έννοιες Έλληνες -Ήρωες, εκδηλώθηκαν και σήμερα 24η Μαρτίου 2012 κατά την εκδήλωση κατάθεσης στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτου στην πλατεία Συντάγματος.

Ο πρόεδρος του συλλόγου «Βετεράνοι Κύπρου 1974» κ Νικ.Αργυρόπουλος....
 Τά όργανα της Αστυνομίας, κατ' εντολήν του πολιτικού τους προϊσταμένου και Υπουργού ΠΡΟ. ΠΟ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΑΝ στον κ. ΑΝΔΡΕΑ ΚΡΙΘΑΡΗ, Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1974, να προσέλθει στον χώρο του Μνημείου προκειμένου να καταθέσει στεφάνι ως εκπρόσωπος του Συλλόγου.

Ματαίως ο ήρωας του πολέμου της Κύπρου προσπάθησε να εξηγήσει στους Διοικητές της φρουράς (αλήθεια τι φρουρούν αυτοί και από ποιόν;) ότι ο Σύλλογος των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1974 έχει προσκληθεί επισήμως από την Περιφέρεια Αττικής να παραστεί στην εκδήλωση και ότι το όνομά του περιλαμβάνεται μεταξύ των εκπροσώπων των Συλλόγων.
Οι υπάλληλοι του Χρυσοχοΐδη, Διοικητές των Αστυνομικών δυνάμεων ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΩΝ ΣΗΜΕΙΩΝ, ήταν ανένδοτοι, με αποτέλεσμα όταν αναγγέλθηκε το όνομα του κ. ΑΝΔΡΕΑ ΚΡΙΘΑΡΗ γιά να καταθέσει στεφάνι εκ μέρους των ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΛΕΜΙΣΤΩΝ ΚΥΠΡΟΥ 1974, ΟΥΔΕΙΣ προσήλθε.
Νίκος Αργυρόπουλος
Πρόεδρος του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive