Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΚΥΡΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΛΑΟΣ κ. Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΤΟ "ΡΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ"


«Μας κόβουν 100 δισ. και μας φορτώνουν 130 δισ.! Πολύ ωραία μαθηματικά ξέρει η παρέα της Βοστώνης! Η χώρα μας έπαψε το 2012 να είναι ελεύθερη χώρα. Είμαστε χώρα υπό κατοχή! Χάσαμε την εθνική μας κυριαρχία».
Αυτά μεταξύ άλλων δήλωσε ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρης στο ΡΑΔΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗ.

Για την κοροϊδία στους μικροεπενδυτές
Άλλα πράγματα είχαμε συμφωνήσει οι πολιτικοί αρχηγοί, και άλλα τελικά έγιναν. Είχαμε συμφωνήσει ότι οι μικροεπενδυτές και οι ομολογιούχοι που εμπιστεύτηκαν το Ελληνικό Δημόσιο και επένδυσαν τις οικονομίες τους σε ομόλογα μέχρι του ποσού των 100.000 ευρώ, δεν θα κουρεύονταν. Αλλά δυστυχώς, έδωσε εντολή ο κ. Γιούνκερ...
και κουρεύτηκαν. Επομένως, δεν έχουμε πλέον την εθνική μας κυριαρχία.
Οι άνθρωποι αυτοί δυστυχώς, κινούνται στα όρια της εσχάτης πράξης. Ο κ. Σαμαράς, με την υπογραφή και την αποδοχή των όρων της συμφωνίας, έδεσε τα χέρια του πισθάγκωνα μόνος του! Έχουν υπογράψει και αποδεχτεί, ότι για όσο καιρό θα πολιτεύονται, δεν θα ακολουθήσουν και δεν θα ασκήσουν άλλη πολιτική, ενάντια σε αυτή που προσδιορίζεται από το Μνημόνιο. Για ποιο λόγο να τους εκλέξει τότε ο Ελληνικός λαός;
Για να τους κάνει ό, τι θέλει, να τους κάνει κουμάντο ο κ. Ράιχενμπαχ; Για το λόγο αυτό τους είπα "αϊ σιχτίρ με τις απαιτήσεις που έχετε" και έφυγα.

Η απώλεια της εθνικής μας κυριαρχίας είναι το κυρίαρχο σημείο
Ο Ούγγρος Πρωθυπουργός θέτει το παράδειγμα για όλη την Ευρώπη. Πρώτα το συμφέρον του λαού και μετά τα συμφέροντα των διαφόρων Οργανισμών.
Ποιος θα πει κάτι τέτοιο στη χώρα μας και θα τολμήσει να υψώσει ανάστημα; Ο κ. Βενιζέλος, ή ο κ. Σαμαράς; Ακούν το όνομα της Μέρκελ και πρέπει να έχουν "πάμπερς" κοντά τους....
Πάμε σε εκλογές για να δείξουμε την αλήθεια. Θα πω τι είδα εκεί μέσα και τρόμαξα. Για να φύγω από το κυβερνητικό σχήμα, σκεφτείτε τι είδα εκεί μέσα!
Τρόμαξα, και είπα ότι θα αντισταθώ σε αυτό το οποίο έρχεται. Πρώτα ο ελληνικός λαός και μετά όλα τα άλλα.

Μπορούμε να αντισταθούμε
Μπορούμε να αντισταθούμε και να ανταπεξέλθουμε στις προκλήσεις αυτές. Αρκεί να βάλουμε μπρος και να προτάξουμε το ελληνικό φιλότιμο, το φρόνημα του λαού μας και να μην έχουμε το κεφάλι μας σκυμμένο.
Το σύνθημα μας είναι ψηλά το κεφάλι! Ψηλά το κεφάλι και θα προχωρήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive