Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος: «Οι δανειστές μας, βάζουν χέρι στην περιουσία του ελληνικού λαού!»


Την κλοπή της ελληνικής περιουσίας και του ορυκτού πλούτου της χώρας μας επιδιώκουν οι δανειστές μας, κατήγγειλε μέσα στη Βουλή ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΛΑΟΣ, Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, προσθέτοντας παράλληλα, ότι βάζουν χέρι στα ΕΛ.ΠΕ, στη Δ.Ε.Η., στον ΟΠΑΠ, στα ελληνικά λιμάνια, στη ΔΕΥΑ και σε όσες επιχειρήσεις υπάγονται στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του δημοσίου.
Ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑ.Ο.Σ, υπήρξε για μία ακόμα φορά ιδιαίτερα καυστικός, ξεκαθαρίζοντας ότι με βάση τα επίσημα στοιχεία,  αυτή η δανειακή σύμβαση είναι σε λάθος κατεύθυνση και οδηγεί σε ύφεση:..

«Η έκθεση που πήραμε από την Τράπεζα της Ελλάδας δεν λέει πουθενά για βιωσιμότητα του χρέους, αλλά μόνο για …ευχές! Το μόνο που λέει είναι ότι μειώθηκε το πρωτογενές έλλειμμα, γιατί σταμάτησαν τα δημόσια έργα, γιατί υπάρχει πλήρης ακινησία και άρα, δεν έχει συμμετοχή το δημόσιο στα δημόσια έργα. Άρα, σαφώς και θα μειώνονταν, αφού δεν γίνεται τίποτα και όλα σταμάτησαν.
Δεύτερον, λέει ότι μειώθηκαν οι εισροές συλλογής από το ΦΠΑ, διότι ακριβώς το 23% κατέστρεψε την αγορά, αφού δεν επιτρέπει τις συναλλαγές και γιατί μειώθηκε και η αγοραστική δύναμη.
Και τρίτον, λέει ότι τα «δάνεια σε κόκκινο» θα φτάσουν το 20%. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε πλήρη έλλειψη ρευστότητας στην αγορά και το μόνο για το οποίο νοιάζονται δεν είναι να σωθεί πια ο ελληνικός λαός, αλλά αν θα σωθούν οι τράπεζες.»
·       Ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος χαρακτήρισε εξαπάτηση του ελληνικού λαού την διαβεβαίωση της Κυβέρνησης ότι δήθεν δεν κινδυνεύει η περιουσία του, αναφέροντας την περίπτωση του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του δημοσίου, του οποίου τα έσοδα θα δίνονταν για την εκπλήρωση του χρέους με όλες τις τροπολογίες του.
 Μάλιστα, όπως σημείωσε ο κ. Χρυσανθακόπουλος, στο ν. 4038 έχουμε και ειδική διατύπωση ότι θα υπεισέρχονται σε κοινές διαδικασίες πώλησης με άλλους πωλητές και θα αποκτούν δικαιώματα ή άλλα περιουσιακά στοιχεία, με σκοπό την επαύξηση της αξίας των προς αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων ή όσων αντισυμβάλλονται με το ελληνικό δημόσιο.
Ο βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, έθιξε και την περίπτωση της Διαχειριστικής Εταιρείας Υδρογονανθράκων, η οποία συστάθηκε και είναι ανώνυμος εταιρεία ιδιωτικού δικαίου, ιδιοκτησία του ελληνικού δημοσίου, η οποία θα κάνει αυτή τη διαχείριση και οι δανειστές μας έχουν το δικαίωμα να παρέμβουν, για να πάρουν αυτοί όλα όσα θα δικαιούνταν ο ελληνικός λαός.
·       Και ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, προειδοποίησε σε δραματικό τόνο:
«Αυτό σημαίνει ότι βάζουν χέρι ταυτόχρονα στα ΕΛΠΕ, στη Δ.Ε.Η., στον ΟΠΑΠ, στα ελληνικά λιμάνια, στη ΔΕΥΑ και σε όσες επιχειρήσεις υπάγονται στο Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του δημοσίου, το οποίο είναι ιδιωτικού χαρακτήρα με δημόσιο βεβαίως έλεγχο. Όμως, ως ανώνυμη εταιρεία ιδιωτικού χαρακτήρα είναι στα χέρια των δανειστών μας!
Ευτυχώς όμως κύριοι του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ, εμείς σάς αποκαλύψαμε έγκαιρα στον Ελληνικό λαό, πλέον σάς γνωρίζει και θα σας τιμωρήσει σκληρά στις εκλογές!»
 ΠΑΤΡΑ: Ρήγα Φεραίου 124, τ.κ. 262 21 ΠΑΤΡΑ, τηλ. 2610 240.037, φαξ: 2610-273.566
ΑΘΗΝΑ: Μητροπόλεως 1, τ.κ. 105 57 Αθήνα, τηλ. 210 370 9235, φαξ: 210 370 9239
web site: www.metharros.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive