Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΦΥΓΕΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ!

Δεν έχει εισαχθεί τίτλοςΣυγκλίνουσες πληροφορίες από το περιβάλλον του Παπακωνσταντίνου αναφέρουν ότι ο υπουργός Περιβάλλοντος και αρχιτέκτονας της καταστροφής του Μνημονίου χτύπησε διάφορες πόρτες το τελευταίο διάστημα μπας και τον βάλουν στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας ή έστω στο σύστημα εκλογής για τη Β΄ Αθηνών, αλλά …δεν τα κατάφερε με αποτέλεσμα να διαρρέει ότι θα εγκαταλείψει την πολιτική και θα φύγει από την Ελλάδα! Μήπως γλυτώσει τις ποινικές συνέπειες των πράξεων του.
Οι φήμες αυτές έχουν ήδη φτάσει στα αυτιά του επιτελείου Σαμαρά το οποίο αναφέρει ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί... προτού ολοκληρωθούν οι έρευνες και οι εξεταστικές για τα στοιχεία του Ελλείμματος και τις συνθήκες υπό τις οποίες η χώρα μπήκε στο ΔΝΤ.
Υψηλόβαθμο στέλεχος της Συγγρού και διακεκριμένος νομικός επεσήμανε  ότι όλοι όσοι ενεπλάκησαν στο οικονομικό αδιέξοδο στο οποίο περιήλθε η χώρα , θα μείνουν αναγκαστικά στην Ελλάδα μέχρι να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΥΒΡΕΙΣ. Παρατηρούμε ακραίες τοποθετήσεις αναγνωστών. ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ δεν θέλουμε να μπαίνουμε στη δύσκολη θέση να μην βάζουμε ΟΛΑ τα σχόλια. Δόξα στο Θεό η Ελληνική γλώσα είναι πλούσια ωστε να μην χρειάζονται ακραίες εκφράσεις.

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αναγνώστες

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr

Επικοινωνήστε μαζί μας στο: politisvaris1@yahoo.gr
politisvaris1@yahoo.gr

Blog Archive